Stare hry-remaky, porty, patche, emulacia 3Dfx...
Re: Stare hry-remaky,porty,patche,emulacia 3Dfx..
silne pochybujem ze pady pocitaca by boli schopne ponicit hru samotnu,alebo uz ulozene pozicie.
v kazdom pripade,prihadzujem inu verziu rendereru-po ukonceni instalacie all-in-one packu rozbalit do adresara shock a prepisat subory,a potom sa uz iba modlit.ak sa nepodari,vytvorim dalsi,este existuju asi tri dalsie rozne verzie ktore sa daju pouzit ak ta standardna neslape ako ma,takze ziaden strach,ak mas trochu casu sa s tym pohrat,tak sanca ze to nakoniec rozbehnes je dobra.
v kazdom pripade,prihadzujem inu verziu rendereru-po ukonceni instalacie all-in-one packu rozbalit do adresara shock a prepisat subory,a potom sa uz iba modlit.ak sa nepodari,vytvorim dalsi,este existuju asi tri dalsie rozne verzie ktore sa daju pouzit ak ta standardna neslape ako ma,takze ziaden strach,ak mas trochu casu sa s tym pohrat,tak sanca ze to nakoniec rozbehnes je dobra.
deus ex new vision (alias nove textury) je konecne vonku,o jeden dovod viac znova si prebehnut stary deus ex kym nevyjde human revolution..odporucim aj biomod,co su bugfixy pre gameplay.
nezabudat,pri rozliseni vyssom ako 1152*864 bude treba aj otp ui fix.
edit (a pekne dolezity): pri widescreen rozliseniach je nutne manualne si upravit FOV.
nezabudat,pri rozliseni vyssom ako 1152*864 bude treba aj otp ui fix.
edit (a pekne dolezity): pri widescreen rozliseniach je nutne manualne si upravit FOV.
- 3X1T3R
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 23. Aug, 2011, 22:36
Určite sem patrí aj Half-Life 1 a CS:Condition Zero
Základná doska: ASRock N68-GE3 UCC
Grafická Karta: Ati Radeon 5670 1gb DDR5
Ram: 4gb
Processor: AMD Phenom II X2 550 Black Edition unlocked 4 core (X4)
HDD: 160GB
Grafická Karta: Ati Radeon 5670 1gb DDR5
Ram: 4gb
Processor: AMD Phenom II X2 550 Black Edition unlocked 4 core (X4)
HDD: 160GB
myslim ze si mierne nepochopil zmysel vlakna-nejedna sa o sien slavy (kde by HL1 nepochybne patril),ale o miesto kde sa riesia stare hry ktore vyzaduju pri spustani na novych kompoch specialny pristup.tie tebou spomenute su pokial viem na steame a po instalacii bezia bez problemov.
..nikde som nevidel vlakno ktore by riesilo hry z GOGu,tak to hodim sem: na GOGu su na predaj tri klasicke pecky - Hitman, Deus ex, a Thief gold. obzvlast ten thief je parada, za normalnych okolnosti je totiz nezohnatelny.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
on GOG má urobené veľmi dobré inštalačky a hry idú väčšinou hned po inštalácii
či už priamo alebo cez dosbox
btw používa tu niekto emulátory napr na PSX, PCX2, AMIGU poprípade nejaké iné?
či už priamo alebo cez dosbox
btw používa tu niekto emulátory napr na PSX, PCX2, AMIGU poprípade nejaké iné?
Spoiler: ukázať
o emulacii mam pomerne dobry prehlad,takze sem s otazkami,ak budem vediet tak odpoviem.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja som len chcel vedieť či to niekto používa okrem mňa a teba
momentálne drtím Grand Turismo 4 na PSX2
momentálne drtím Grand Turismo 4 na PSX2
Ono existuje aj emulátor na PS 2 ? Lebo ja mám tiež Gran Turismo 3-ku, rád by som to zadrtil, len stále vyťahovať playko sa mi nechce...
ale stale plati ze treba mat mastny procak.
http://pcsx2.net/ pluginy su prilozene, ale nutny je aj playstation2 bios-oficialne je nutne dumpnut si ho z vlastnej konzoly,ak na to nemas skill tak google poradi.
http://pcsx2.net/ pluginy su prilozene, ale nutny je aj playstation2 bios-oficialne je nutne dumpnut si ho z vlastnej konzoly,ak na to nemas skill tak google poradi.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
jop, treba slušná zostava, dokonca nastavenie, aspoň podľa mňa, z najlepším obrazom papá 16GB ram
No a čo takto s mojím PC z podpisu ? Inak BIOS sa dá zohnať aj z netu ? Či musím sa vŕtať vo vlastnej konzole ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
pôjde to
bios logicky zo svojej konzoli, my predsa newarezime
bios logicky zo svojej konzoli, my predsa newarezime