eeBroslowski napísal: zas pokuta?
Všeobecná diskusia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Dnes som usúdil, že nechcem auto, resp. zistil, to je kua žrút peňazí... Ako študent si budem jazdiť lacnejšie a pre mňa aj pohodlnejšie
pozeral som nejake veci o lsd a na co nenarazim 80 rokov stare video, kde je pekne a jednoducho vysvetleny princip diferencialu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
ok, oddnes nejazdím, idem vlakom/pešo, serem na to, však to neni normálne aby ma včera zastavili, predvčerom, a ešte aj teraz ráno...j€bem na to oficiálne...zmrdi zelení, šašovia v čapici, padajte to serede, tam sa na vianoce strielajú, nie tu
p|či tam
p|či tam
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ked nevies jazdit ,tak auto odparkuj a nemusis platit pokuty
Opat tocis cez tri a pol na diesli, ja som o pokutach nic nevravel
.
ajejej... neboj, este ta zopar krat zastavia a potom ani nebudu pytat doklady. Ja som takto par rokov dozadu chodieval na brigadu so stavbyveducim a kazde rano ho zastavili, len povedal dobre ranko, fukol si a isiel dalej.
k trosku veselsej teme, konecne zaviedli nove dopravne znacky pre cyklistov, dufam, ze sa do buducej cyklistickej sezony dostanu do praxe, vymaluju sa pruhy a snad sa vodici aspon trochu naucia tolerovat cyklistov. http://natankuj.sme.sk/c/6009963/cyklis ... merky.html
k trosku veselsej teme, konecne zaviedli nove dopravne znacky pre cyklistov, dufam, ze sa do buducej cyklistickej sezony dostanu do praxe, vymaluju sa pruhy a snad sa vodici aspon trochu naucia tolerovat cyklistov. http://natankuj.sme.sk/c/6009963/cyklis ... merky.html
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no som zvedavy jak to pojde do praxe... obavam sa ale ze to dopadne tak ze sa napicha par znaciek a konec...
Steam: michalsveto
No ja som zvedavy, ako to budu vodici respektovat, pretoze uz teraz za plnej premavky mam problem zaradit sa do laveho pruhu. Vystrcim lavu ruku a auto namiesto toho, aby ma pustilo odbocit, tak mi do nej este jebne. A to nehovorim o tych co odbacaju vpravo a uplne v pohode mi skrizia cestu. A to vecsinou idem cez 30, takze niesom az takou brzdou v premavke.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vdaka bohu ,ze diesel nemam ani ziadnu benzinovu kolobezku 1.4
quicky, teba to furt nepreslo co?
no pochval sa co mas za auto,lebo sa tu len vytahujes
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
preco mas furt chut urazat ludi ktori nepotrebuju minat prachy na benzin na auto co zere minimalne 15l/100km?
jazdi si na com chces, ak ta to bavi a zvladas to zivit, my ostatni si budeme jazdit na normalnych autach s normalnou spotrebou.
tie "male spomalene 1.4ky" ti v premavke uplne stacia a ak nie, tak o tebe asi budeme o chvilu citat alebo ta uvidime v spravach v suvislosti s dajakou havarkou pravdepodobne...
a to este neriesim to ze si to povedal uplne bez akehokolvek suvisu teraz, co teda fakt nechapem
jazdi si na com chces, ak ta to bavi a zvladas to zivit, my ostatni si budeme jazdit na normalnych autach s normalnou spotrebou.
tie "male spomalene 1.4ky" ti v premavke uplne stacia a ak nie, tak o tebe asi budeme o chvilu citat alebo ta uvidime v spravach v suvislosti s dajakou havarkou pravdepodobne...
a to este neriesim to ze si to povedal uplne bez akehokolvek suvisu teraz, co teda fakt nechapem
Steam: michalsveto
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
toto je pecka
Chcete vedieť ako štartuje stará lada? Otvorte si google translator a
nakopírujte tam nasledovné: An old Lada engine is starting:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv
(nakoniec kliknite vypočuť v angličtine)
Chcete vedieť ako štartuje stará lada? Otvorte si google translator a
nakopírujte tam nasledovné: An old Lada engine is starting:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv
(nakoniec kliknite vypočuť v angličtine)