zahradna kosacka + riedidlo = ?
zahradna kosacka + riedidlo = ?
minule som nedopatrenim nalial do kosacky namiesto benzinu riedidlo a pokosil zahradu (njn... rovnake bandasky...). Kosilo to normalne a potom ked som zbadal co sa stalo som riedidlo vylial a nalial benzin a este som chvilu pokosil, aby sa preplachli trubky. Podla vasho nazoru sa mohlo daco poje...kazit, alebo to kosacka prezije bez nasledkov?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: zahradna kosacka + riedidlo = ?
pokial funguje, tak by to malo byt fpoho
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
A nejaky v chemii podkuty clovek by sa nevedel vyjadrit? Najradsej by som uvital nieco v zmysle: to je OK, aj auta by mohli jazdit na riedidlo, len je drahsie ako benzin
PS kolko oktanov moze take riedidlo mat (asi to bolo synteticke)?
PS kolko oktanov moze take riedidlo mat (asi to bolo synteticke)?
ja som do nasej natankoval normal benzin ako tam ide ale bol z TESCA .... prvy krat pokosilo v poho a druhy krat kosacka stratila vykon nedrzala si otacky, lietali hore dole tak isla do servisu, v nadrzi nasli vodu a aj prasknuta nejaka pruzinka... takze ten benzin nieje vhodny ani do kosacky nieto do auta... ale riedidlo som teda este neskusal
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
riedidlo teoreticky hori lepsie jak benzin, hlavne nebyva riedene cize nehrozi poskodenie jak od TESCO benzinu a podobnych sraciek...
kazdopadne kym ide neries
kazdopadne kym ide neries
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Na acetone sme za mlada najazdili na pinčloch, babetach a simsonoch desiatky, mozno stovky kilometrov. Len sme vydatne dolievali olej aky sme zrovna zohnali, lebo aceton je "suchy". Smrdelo a dymilo to neskutocne, ale motor neodisiel nikdy.
S acetonom to malo najvyssi vykon, syntetika tazko povedat, ale podla mna nic moc a ma blizsie k nafte ako benzinu, ak by vobec motor nastartoval... Tych par metrov po zahrade urcite kosacka prezila bez ujmy. Ked si to este aj preplachol a slape, tak by som bol kludny. Voda je ovela vacsie svinstvo, ako tu bolo spomenute.
S acetonom to malo najvyssi vykon, syntetika tazko povedat, ale podla mna nic moc a ma blizsie k nafte ako benzinu, ak by vobec motor nastartoval... Tych par metrov po zahrade urcite kosacka prezila bez ujmy. Ked si to este aj preplachol a slape, tak by som bol kludny. Voda je ovela vacsie svinstvo, ako tu bolo spomenute.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nic by sa stat nemalo. ako bolo pisane v podstate je len suchsi, takze ak si potom dolial benzin a olej v kosacke je tak sa nema co v podstate stat. Tiez som daval taketo srandy do pincla ale raz sme to s bratrancom naliali do starej 1203 a to bola prdel
NB: Asus ROG Strix G16