Battlefield: Bad Company 2
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Battlefield: Bad Company 2
oO parada,ja som este nevidel
Otazka: dostanem body aj ked ma to odpoji pred zaverom mapy?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dostanes body aj ked vam v dedine vypnu elektriku
Crashuje mi to do desktopu sem-tam. A nic nenasere viac, ako ked hram nejaky dlhy conquest, zarobim si tam 20k a potom ma to odjebe, ked ma druhy team poslednych 5 bodov.
//nas moderatorov zase nic nenasere viac, ako ked je uzivatel vulgarny uplne zbytocne. potom sa moze stat, ze ta jeden z nas odjebe z fora a uz si nenapises ani riadok. dufam, ze si rozumieme. killswitch
edit: cize ked to neni zbytocne je to ok? (ako v tvojom pripade?) ale ok, rozumiem.. stacilo povedat normalne.
//nas moderatorov zase nic nenasere viac, ako ked je uzivatel vulgarny uplne zbytocne. potom sa moze stat, ze ta jeden z nas odjebe z fora a uz si nenapises ani riadok. dufam, ze si rozumieme. killswitch
edit: cize ked to neni zbytocne je to ok? (ako v tvojom pripade?) ale ok, rozumiem.. stacilo povedat normalne.
Naposledy upravil/-a esdxx v So 13. Aug, 2011, 12:35, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Velmi narocna hra na grafiku toto. Ja aj ked mam grafiku stabilnu v FAH 24/7 tak to v BC2 nemusi byt. Asus aj koli nej musel vydat opravny BIOS zvysuje napatie GPU (lepsia stabilita v DX11 hrach). U mna sa to prejavovalo tak, ze padol ovladac a viac sa nedalo hrat. Alebo ze zacalo strasne sekat a ochvilu uz grafika nefunguje ... zamrzla.
Spoiler: ukázať
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Dnes som si spravil taký záťažový test... Na mape Oasis s 2000 ticketmi som hra skoro tri hodiny a nepadlo mi to...
Aké najväčšie score ste dali vy na conquest ?
Aké najväčšie score ste dali vy na conquest ?
-
- Pokročilý používateľ
Kokso tri hodiny v kuse hrat to iste ... to by ma nebavilo. Ten UZI je super zbran, da sa s nou zabit nepriatel na dlhu vzdialenost do hlavy no take mieritko co ma UMP 45 moc nemusim ... vyrazne zhorsuje vyhlad na nepriatelov.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Posledných 500 ticketov som to už ani nevnímal UZI má super mieritko, najhoršie sú asi UMP a Krinkov
-
- Pokročilý používateľ
Presne ... uplne naprd a dost je obtiazne niekoho zabit. Najlepsie mieritka su tie co sa stensuju a nijak velmi neprekazaju vyhladu na nepriatelov aj ked mas priblizene. Len u tychto zbrani co rychlo palia treba mat vzdy za zadkom assaulta ktory zasobuje municiou.
UZI + magnum municia to je vyborna kombinacia. No neviem aky vplyv ma na zbran ta specializacia co je samopal s + ... ze to zlepsuje nieco na zbrani no neviem co.
UZI + magnum municia to je vyborna kombinacia. No neviem aky vplyv ma na zbran ta specializacia co je samopal s + ... ze to zlepsuje nieco na zbrani no neviem co.
Toto začalo po nejakej dobe aj mne robit na compe, hoci dovtedy mi to ta grafa pol roka zvladala bez problemov... Musel som si hodiť DX9.Mne zas ztuhne cely pc ako kedy cca po 20 minutach.
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Chalani podla coho dava Marksman bonus u recona a ake headshoty su Marksman headshots (na insigniu)?
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
podla toho na kolko metrov zabijes na headshoot, maximum je tusim 500. a marksman headshoot definuje ak to bolo nad niekolko metrov, tusim okolo 100 to bolo...
// ano, 500. tu je videjko je to maniak
// ano, 500. tu je videjko je to maniak
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Dik za info myslel som si ze top bude vzdialenostou. Chalan musi byt riadny maniak. Ale tych 560 za jediny kill sila.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200