Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Toto mi odpisali na live chate ked som sa pytal ohladom zmeny Master ID... Please be informed you Due to EA policy Its not possible to change master ID
Spoiler: ukázať
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
aaaaa bozeeeeee precoo ?!?!?! ja si asi ani nejdem kupovat BF3 ak tam mam mat svoje meno
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
nj bf 2 si nekupim ani ja a co tak bf 3 ?
Tak dufam ze nepohoria na takejto blbosti
Tak dufam ze myslia aj na take sak to bude primitivne ak tam budeme mat niektory svoje menáKicker™ napísal:Do prdele ja mam svoje meno ako Master ID
F*CK
To akoze na Origine sa volas svojim menom? To sa mi nezda... Navyse pokial viem, da sa to zmenit (nemyslim tvoje meno, ale nick)
esdxx napísal:To akoze na Origine sa volas svojim menom? To sa mi nezda... Navyse pokial viem, da sa to zmenit (nemyslim tvoje meno, ale nick)
P€PoX napísal:Toto mi odpisali na live chate ked som sa pytal ohladom zmeny Master ID... Please be informed you Due to EA policy Its not possible to change master ID
Ked prvy krat nainstalujes Origin, mas moznost zmenit nick.
Ano ale neskor sa to uz neda.
Nakoniec mi to zmenili na P3P0X, pred tym som tam mal O, teraz je tam 0 lebo s O je obsadene . Skusajte to na EA live chate, pokial nenatrafite na cloveka co vam to zmeni...
Nakoniec mi to zmenili na P3P0X, pred tym som tam mal O, teraz je tam 0 lebo s O je obsadene . Skusajte to na EA live chate, pokial nenatrafite na cloveka co vam to zmeni...
chalosi, uz niekto predobjednaval? odkial ste brali?
zatial som nasiel toto
http://www.g2play.net/store/Battlefield ... nager.html
zatial som nasiel toto
http://www.g2play.net/store/Battlefield ... nager.html
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
rozhodujem sa medzi ceskymi www.xzone.cz alebo www.gameleader.cz. pre tie bonusy je to pekn hru budeme brat traja, takze postovne nebude take strasne jednoznacne chcem krabicu, ziadny digital
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hm , to tie krabicovky su len ,hentie limited edition ? ,
Ak si to kupim ( mozno ) , tak urcite krabicu.. z digitalu clovek nema radost
Ak si to kupim ( mozno ) , tak urcite krabicu.. z digitalu clovek nema radost
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Nie, nie... za 39,99. Ja tých 10 eur rozdýcham.
Ja som objednal ešte normálnu, vtedy boli.LordKJ napísal:hm , to tie krabicovky su len ,hentie limited edition ? ,
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
pgs 39,99 + kurier 3,99
ja som tiez bral BC2 z pgs, pretoze som nemal ucet a ako to zaplatit, takto prisiel kurier dal som mu ecka na ruku a boli sme spokojny... len cena je niekde inde
ja som tiez bral BC2 z pgs, pretoze som nemal ucet a ako to zaplatit, takto prisiel kurier dal som mu ecka na ruku a boli sme spokojny... len cena je niekde inde