http://communities.intel.com/thread/24121?tstart=0Status:
Intel has reproduced, identified root cause, and developed a firmware update which addresses the Bad Context 13x Error being discussed on the Communities site and elsewhere.
Response plan:
The new firmware update is in final validation testing and is targeted for release on Intel® Communities within the next two weeks.
SSD Disky
Re: SSD Disky
Intel už má opravný firmware pre SSD 320 Series (na tzv. "8MB bug"). Vydaný bude v priebehu dvoch týždňov.
dnes som si domov doniesl nové SSD - Corsair Force GT 60GB.. systém nahodený (zostava v podpise) a je to k*revsky rychlé.. Crucial m4 bol výkonný, ale toto ho ešte o kúsok trhne, fakt pecka SSD, neľutujem ani cent
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Jaj vymenil si 128GB za 60GB? Hmmm
Oplatilo sa to?
Oplatilo sa to?
no mne v podstate bol ten 128GB na dve veci.. rozdiel v hrách bol minimálny a aj teraz po nahodení systému a všetkých bežných programov mám cca 36GB voľného miesta + mám vysnívaný SandForce driven SSD a ešte k tomu vo Ferrari červenej ..mne sa to rozhodne oplatilo
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Tak to je super, ked si spokojny
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
keby sme chceli atto vysledky ,tak sa pozrieme na to co vravi vyrobca
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
atto je najlepší, lebo dáva najviac ..ale ne, neskôr pridám aj crystal disk mark
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ine benchmarky (s nekomprimovatelnymi datami) si na SSD so SandForce zas pusti iba blazon. A prekvapivo, 4k komprimovatelne data su drviva vacsina dat ktore na SSD zapisujes.LordKJ napísal:keby sme chceli atto vysledky ,tak sa pozrieme na to co vravi vyrobca
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
No ved ano , len pri tomto , to nie je nic zaujimave
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
V SSDčkach som amatér, tak ma zaujíma, že prečo? Od***áva to pamäťové bunky?faugusztin napísal:Ine benchmarky (s nekomprimovatelnymi datami) si na SSD so SandForce zas pusti iba blazon.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vacsinou tie testy zapisuju vela, a teda viacnasobnym spustenim testov za prve spustis ochranny mechanizmus Sandforce radica, ktory po niekolkych gigabajtoch sekvencnych zapisov spomali zapisy aby si si testovanim nenicil zbytocne pamatove bunky (nespotrebovaval zapisy na "benchmarkovanie").
Taktiez vykon zmerany s nekomprimovatelnymi datami nie je relevantny - take data vacsinou nezapisujes.
Taktiez vykon zmerany s nekomprimovatelnymi datami nie je relevantny - take data vacsinou nezapisujes.
no fajn, že si mi to ozrejmil ..takže iné benchmarky ani spúšťať nebudem, chcem aby sa moje SSD dožilo vysokého veku
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono to GT zase nieje až tak oveľa rýchlejšie ako klasické Force3 , v reále v podstate vôbec , tomu zodpovedá aj cena normálne iba 5 -10E vyššia ako klasické F3
v niektorých jednotlivých testoch je tam rozdiel ale celkovo nič čo by stálo za zmienku a cena tomu aj zodpovedá
v niektorých jednotlivých testoch je tam rozdiel ale celkovo nič čo by stálo za zmienku a cena tomu aj zodpovedá
Spoiler: ukázať
tak jasne, ale prečo si nedopriať to naj, keď je cenový rozdiel taký nízky..