hulo92 napísal:ty si do ranku 21 nedosiel na to ako sa chadzu granaty? no to je dost smutne... potom sa mozme vsetci cudovat ked je v hre takato sorta ludi...
Ja hravam BC2 pre zábavu, nie pre záchvat zúrivosti pri PC keď ma niekto sejme, nechápem o akej sorte ludí rozprávaš. Akože som vadný za to že si nevšimnem bind na jednej klávese? Príde mi tvoj komentár dosť úbohý..
@zodiaq: Nediv sa, veľa ludí čo hráva BC2 nehralo nikdy Battlefield takže o tom možno ani netušia. Nie všetci sa predierajú nastaveniami v hre.
Naposledy upravil/-a Fragrance v St 17. Aug, 2011, 13:33, upravené celkom 1 krát.
hulo92 napísal:ty si do ranku 21 nedosiel na to ako sa chadzu granaty? no to je dost smutne... potom sa mozme vsetci cudovat ked je v hre takato sorta ludi...
Ja hravam BC2 pre zábavu, nie pre záchvat zúrivosti pri PC keď ma niekto sejme, nechápem o akej sorte ludí rozprávaš. Akože som vadný za to že si nevšimnem bind na jednej klávese? Príde mi tvoj komentár dosť úbohý..
@zodiaq: Nediv sa, veľa ludí čo hráva BC2 nehralo nikdy Battlefield takže o tom možno ani netušia. Nie všetci sa predierajú nastaveniami v hre.
ako teba do teraz nesralo, ked si videl niekoho hadzat granat ze to chces aj ty? ved to patri k zabave o ktorej akurat hovoris. nechcem ziadny flame prosim
ako teba do teraz nesralo, ked si videl niekoho hadzat granat ze to chces aj ty? ved to patri k zabave o ktorej akurat hovoris. nechcem ziadny flame prosim
Nie, mna to nenasralo len hovorím že som to bral ako reward a neriešil som to. Väžšinu času som aj tak držal v ruke snipu tak ma to ani netankovalo. Nemám rád keď niekto posudzuje hráča podla otázky ktorú položil na fóre to je všetko.
Momentálne hrávam za assaulta tak preto ma to napadlo keďže využívam smoke granát .
Brandoo napísal:
Ze nepriestrelnu vestu si dat ked sa striela na dlhu vzdialenost a magnum municiu ked na kradku vzdialenost. Magnum municia zabranuje velkemu prepadu strely na dlhu vzdialenost a neznizuje velmi damage. Preco to pouzit na malu vzdialenost tu municiu ... netusim.
Praveze s magnumom mas vacsi prepad, a vacsi dmg (vyuzijes na blizko (aj)).
reach level 50 and you need to get 5000 kills with the m1 garand
je nejaky dokaz? neviem to najst nikde ani foto ani nic. ci support neklame
co tam chces preboha dokazovat,,,niekedy ja ked strelim a urcite sa to stalo viacerym aj s magnum amo alebo bez nej ze som presvedceny o tom ze dostal headshot a namiesto "pajsky" za kill mu s hlavy vystrekla len krv,on sa otocil na mna a hodil mi plny kill ako keby sa nechumelilo.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mna zasa vcera obvinili z cheatovania, chlapik bezal za mnou a vraj ma "trafil" nozom, co som aj zaznamenal a preto som sa otocil, na pocudovanie som nebol mrtvy, a tak som nozom dal ja jeho. Celkom zaujimave, nie?
to je dost RPG on infantry este pochopim... ale minule GL is not allowed... tak sami recon som palil z tade na instant... ako krajsie mozes oddrbat trapneho recona ak nie granatikom do okienka popripade na kopec...
na HC som si to tak natrenoval ze nemam problem sundavat granatom sniperov na kopec cez 200m nie vzdy samozrejme sa podari
bassgenerator napísal:co tam chces preboha dokazovat
Ak ta otazka ide namna tak odpoviem protiotazkou- co maju spolocne debilne hitboxy na odpoved brandoovi?
hulo-ten quote bol tiez odpoved brandoovi, za 50rank a 5000killov s garandom mas zevraj dostat naneho bajonet.
k tym killom nozmi - je to bezne, zacal som robit aj take nozove videjko (winy,faily,fun situacie, zatial je tam len 25 sek, cize nic moc, je to unlisted http://www.youtube.com/watch?v=nNIOfN6z02w)
zarezes niekoho a on pekne ide dalej a este ta da...
tiez prvykrat pocujem o bajonete,pobehal som google a vyzera ze je to iba mytus,alebo bola v zaciatkoch hry vypustena informacia ze bude a zrusili to,vsade po forach sa z toho smeju a myslim ze po takej dobe by sa uz nejaky ten blazon nasiel co by urobil 5k s m1 (minule ma jeden dal parkrat,mal platinu)
Ja som nan natrafil uplnou nahodou dnes ked som si pozeral vsetky zbrane a doplnky ... ze VTW? co je toto ... kliknem a to bayonet ako doplnok pre M1 Garand ... no LOCKED.
Pisal som na chat do ea a ani oni nevedia to odomknut. Treba mat level 50 a s tou M1 Garand nastrielat 5 000 a az potom sa odomkne ...
Niektory hraci hovoria ze treba az 9 000 co je vyzva aj pre Chucka Norrisa. Ja s tou zbranou hravam dost casto a mam cca 230 killov.
edit; J tiez som cital dakde, ze to prislo s dakym patchom ci co ... no tento doplnok je velmi tazko ziskat az nemozne ...
Takemu blaznovy co to ziska treba obit pocitac o hlavu a poslat ho na vidiek
i ked kazdy zije inak no to uz je hardcore
uz len dat 50lvl v BC2 za pol roka je sialenstvo