qq zeby si si prave na seba zarobil?Snake napísal:Keby malo axiálnu vôlu tak žiadny problém, a turbo s hentakou vôlou je už zrelé do smetí, 1mm je moc.
ked budes nieco robit na aute nezabudni zavolat
PS: zajtra motorky?
qq zeby si si prave na seba zarobil?Snake napísal:Keby malo axiálnu vôlu tak žiadny problém, a turbo s hentakou vôlou je už zrelé do smetí, 1mm je moc.
rv 98, posielam VINSnake napísal:v prvom rade aký motor, rok výroby, a VINko mi pošli cez SS
PS: happy bday
Asi nie,teraz vecer som sa nato este raz pozrel a milimeter to nieje urcite ,ono sa mi to vcera zdalo nejako viacej pritom vola tam je minimalna...landrower napísal:qq zeby si si prave na seba zarobil?Snake napísal:Keby malo axiálnu vôlu tak žiadny problém, a turbo s hentakou vôlou je už zrelé do smetí, 1mm je moc.
ked budes nieco robit na aute nezabudni zavolat
PS: zajtra motorky?
ešte napísať čo to robí, lebo to že to nežhaví, to môže byť tvoj dobrý dojem, bolo to merané multimetrom? Napíš čo to robíSphyn0x napísal:rv 98, posielam VIN
skladovka Ford Focus?hawkeye napísal:nove auto do 12k?
favorit - suzuki sx4 street 1.6, 120k, full vybava - 12500e
Nebolo merané ničím, proste žhaviče niekedy nežhavia.Snake napísal:povolená vôla je rádovo 0,10-0,14mm, takže ak nejaká viditeľná vôla je, tak už je to veľa
ešte napísať čo to robí, lebo to že to nežhaví, to môže byť tvoj dobrý dojem, bolo to merané multimetrom? Napíš čo to robíSphyn0x napísal:rv 98, posielam VIN