Plany poplach v Seredi
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Plany poplach v Seredi
A ja ti na to odpoviem - ako mali v JE vediet, ze test prebehol nahlas a nie v tichom rezime, tak ako mal test prebehnut (vid clanok na sme.sk). Proste niekto spravil chybu, ze namiesto ticheho poplachu bol vyhlaseny realny - ale ako sa to mas ty dozviet v Bohuniciach, ze v Trnave zacalo hukat ?
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Keď hovoríte že to bolo kvôli Bohuniciam a bol kolísavý ten zvuk tak ja neviem, možno som už zvyknutý a nepočul som že je kolísavý ale väčšinou tu máme 2minúty dlhý nekolísavý tón a zdá sa mi že to je buď 1. a 3. piatok v mesiaci alebo len 1. Presnejšie by som musel pozrieť v tom kalendári ktorý sme dostávali.
PS: Toho cigána poznám
PS: Toho cigána poznám
Spoiler: ukázať
ako cakal by som ze maju nejake signalizacne zariadenie ze su spustene sireny.
snad neprebiehaju aj skusky siren ze v bohuniciach nieco stlacia - nikto netusi co to robi a potom volaju: hucia vam sireny?
snad neprebiehaju aj skusky siren ze v bohuniciach nieco stlacia - nikto netusi co to robi a potom volaju: hucia vam sireny?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ked uz sme pri tom, tak su rozne druhy tych zvukovych signalov? ako maju zniet?
jediny ktory poznam je skuska, ktora sa robi raz mesacne v piatok na obed.
jediny ktory poznam je skuska, ktora sa robi raz mesacne v piatok na obed.
no suvisly neprerusovany je skusobny. Ked ti to zvysuje a znizuje intenzitu, tak ten je ostry.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
a to je vsetko? ked padne atomovka v Terchovej alebo nas napadnu ukrajinci, tak zvuk bude stale rovnaky?
edit: google je nas kamarat http://www.cokosice.ocu.sk/index.php?ids=6
edit: google je nas kamarat http://www.cokosice.ocu.sk/index.php?ids=6
hej, su len 2 zvuky siren pokial viem, aspon co sa CO tyka.
EDIT: No, akurat teda trvanie mozu mat rozne
EDIT: No, akurat teda trvanie mozu mat rozne
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
no je to pruser... a to som bol vcera v hlohovci.....
minule sa podarilo nieco podobne v BA v tuneli sitina, na vsetkych rozhlasovich frekvenciach zacal zniet alarm s vyzvou aby vseci v tuneli okamzite zastavili a utekali kade lachsie.....
minule sa podarilo nieco podobne v BA v tuneli sitina, na vsetkych rozhlasovich frekvenciach zacal zniet alarm s vyzvou aby vseci v tuneli okamzite zastavili a utekali kade lachsie.....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
pokazde ak pocujem kolisavy ton sireny (zatial chvalabohu som pocul len tie skusky) tak mi aj tak tuhne krv v zilach a cakam kym to skonci... fakt ze neprijemne aj ked viem ze je to len skuska (ano kolisavy zvuk, nie staly)
keby som pocul tamtu sirenu (mimo dna vyhradeneho na skusku - piatok 12:00) tak by som asi vazne a realne sral magi v kockach
esteze somto nepocul..
keby som pocul tamtu sirenu (mimo dna vyhradeneho na skusku - piatok 12:00) tak by som asi vazne a realne sral magi v kockach
esteze somto nepocul..
sak prave ze asi vacsina aj pri skuske sa trocha spamata...
a ked sa zrazu stane ze kolisavy ton mimo casu pre skusky, vrtulnik nad mesto...no nepanikar
a ked sa zrazu stane ze kolisavy ton mimo casu pre skusky, vrtulnik nad mesto...no nepanikar
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
sak hovorim, tu minutu, som mal srdce vyskocene v hrdle a skoro som nedichal. ach fuj, uz nikdy viac to nechcem pocut
... aj na slovensku mozes ...
len treba ratat s tym, ze cokolvek proti statu, maju sudcovia za ulohu co najviac zdrzovat, aby nahodou nevznikol naklad
(teda, pokial nejde o zalobu sudcov na stat za $)
len treba ratat s tym, ze cokolvek proti statu, maju sudcovia za ulohu co najviac zdrzovat, aby nahodou nevznikol naklad
(teda, pokial nejde o zalobu sudcov na stat za $)
lava, prava, lava, prava ...
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Takže vyjadrenie zamestnanca elektrárne Bohunice: "Kolega zapájal káble a trochu ich poplietol a to spustilo ten poplach". Keby vás zaujímalo prečo len tak stručne tak tá informácia je od otca kamaráta. Chudáci ľudia v Trnave ktorí si už balili veci.