Tapatalk - odmietnutý vedením v dvoch témach.

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Tapatalk - odmietnutý vedením v dvoch témach.

Príspevok od používateľa Snake »

H4wk napísal:-Reklamy - nie zavedením tapatalku nepridete o reklamy pretože takmer všetci tapatalk a všeobecne prezeranie stránok z mobilu používajú sekundárne keď sú vonku bez prístupu k pc
Parsuje tapatalk reklamy? Pokiaľ viem nie, nezobrazuje sa reklama = neni profit z reklamy
H4wk napísal:-z čoho logicky vyplýva že týmto krokom práve naopak získate viac užívateľov ktorých možno práve naopak odrádza surfovanie z mobilného browsera aj od prezerania fóra na pc co sa rovná vašej strate na reklamách.

To je možné spraviť aj mobilnú verziu, s reklamami, nie je na to však čas, tým sa problém s používaním desktopovej verzie na mobilnom zariadení vyrieši, a nestratí sa profit z reklamy
H4wk napísal:-napríklad ja osobne chodievam uz len na fóra ktoré tapatalk podporujú hlavne z dôvodu že som často na cestách a je to veľmi pohodlné. Z toho taktiež vyplýva že dané fóra navštevujem aj na pc a osobne kliknem občas aj na nejakú tu reklamu.

Vieš koľko vecí som ja chcel kvôli pohodlnosti? Neuveril by si mi.
H4wk napísal:Taktiež co píšem hore logicky znamená aj to že kedže vaše fórum tapatalk nepodporuje, v mojich očiach možno kvôli vašej neochodte (a nechodte na mna z alibami aké je to zložité atp.) že ho nenavštevujem.

Nechoďte na mňa? Budeš to dávať dokopy ty? Zabezpeč hore menované, nahoď to, spravuj to. Budeš to robiť? Nebudeš. Za A to nevieš, a za B na to nemáš čas.
H4wk napísal:Ak vezmete v úvahu ako sa zvyšujú počty užívateľov smartphonov a tabletov možno si uvedomíte že počet takýchto užívateľov nebude malý.

Toto je prosím pekne krivka návšetvnosti za posledný ROK, presná hodnota návševnosti na mobilných zariadeniach je 1,69%, a ako vidíš, nejak sa tomu rásť nechce.
H4wk napísal:Takze skúste sa zamyslieť či Vám užívatelia nestoja za to aby ste im vyšli v ústrety za tých pár minút navyše.
Ak nie tak prosím tento topik ignorujte.

A ty/vy sa už skúste zamyslieť že naše kapacity sú obmedzené, riešime prioritnejšie veci než dodatok k veci ktorá už funguje a zabezpečuje nám príjem z reklamy. Nie sme povinní skákať ako opice a pripravovať sa o príjmy. Tapatalk má aj tzv. brandovanú verziu, stojí 999$, keď ju kúpime, a budeme predávať užívateľom za (999/15 (~počet záujemcov)=66,6$ = ~50€), kúpite ju? Pochybujem.

Lock, nie kvôli tomu že je to už stokrát omielaná téma, ale kvôli tomu že keď chce niektorý admin sem niečo dodať, dodá alebo odomkne.

.

Návrat na "Správy pre Administrátorov"