eset c++ ninjov berie furt, websupport hiruje adminov, obchoďákov - http://websupport.sk/karieralandrower napísal:polka tu stale tvrdi ze v BA neni problem najst si robotu v odbore, a ja vam na to len: najdite mi nieco v obore IT alebo strojarina a budem len rad, preto robim jak trotel v mcdonalds lebo tam ma zobrali.... a mat roboru je hlavne, benzin neni zadarmo, poistka tez ne, udrzba takisto..
+ obchoďákov na faktúru s províznym platom berú snáď aj najmenšie firmy, taký nemusí mať ani strednú, ak dokáže robiť sales
problem? .))
no... na dovolenku a do práce môžeš aj počas školy... založiť si rodinu o rok skôr moc terno asi neni, ale tiež sa to dá spáchať počas školy... na režime zobudím sa, celý deň sedím a počúvam inteligentov, žerem lacno v menze a večer sedím v krčme, sem tam napíšem nejaký test, akože sa na mňa niečo lepí nič špatné neni... mne to pripadá lepšie ako zobudím sa o 7, aby som sa hodinu trtkal v zápche do kanclu, počúval šéfa jak do mňa hučí, počúval zákazníkov jak do mňa hučia a večer došiel hotový domov...Broslowski napísal:Skor to mylsim tak ze o rok skor si mozesm zalozit rodinu, ist na dovolenku, naist si pracu a podScorp napísal:?? si myslíš, že bude niekedy lepšie jak na škole? V robote napríklad? .))Broslowski napísal:lebo je to rok zivota fuc...
+ máš plno možností, čo už mať nebudeš... erazmus, stáže, súťaže, lacný junk food, erazmus party... party .))
kde inde ťa pošlú do Austrálie a ešte ti každý mesiac platia? .))