Battlefield: Bad Company 2
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Re: Battlefield: Bad Company 2
kokos ty si iny killer oki,stale pouzivas slug+magnum?kupuj novy disk,chceme vidiet tu masiarinu
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
To si strielal z polky mapy?, ked 40% accuracy? . Inak velmi pekne, s tebou hrat, tak to ragequitujem
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
J, mal som to stastie ... sestrin frajer je diplomat...k0rben napísal:/ot Brando. dostal si sa do vip? ani som nevedel ze aj taketo nadhery tam maju.
dnes gg, oki brokovniciar
boli tam dva velke hangare, vsade zelen v crepnikoch, predstrete stoly (bez stoliciek), svedske stoly, mrazak so zmrzlinou, obcerstvenie...
Pred vzletovou drahou boli take velmi pohodlne kresla ... bola tam aj nasa Ivetka (premierka) tiez Galko.
Aby som nebol OT, bola tam presne ten isty model FN F2000 ako v BC2
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb2 ... ctical.jpg
Aj tento model
http://world.guns.ru/userfiles/images/a ... 2000_3.jpg
Mal som chcut si z nej zastrielat ... ale nebolo to mozne
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nenahravas nahodou na 30 fps ?OkiGraphics napísal:Rad by som, ale ako som uz pisal, pri nahravani mi rapidne klesnu FPS, je to sposobene ryhlostou zapisu HDD
- System_ERR0R
- Používateľ
len pre priblizny obraz: moj gameplay
BTW 1. krat s MG3. Este niesom vyskileny, musim si zvyknut na najvyssie detaily ...
BTW 1. krat s MG3. Este niesom vyskileny, musim si zvyknut na najvyssie detaily ...
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
2:00 ako ides znicit ten tank, tak ti poradim, ze sa knemu neotacaj bokom, pojdes na 2 rany mal si stastie
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
No praveze nie, zakladom je pred seba hadzat motion miny (aby nic neprekvapilo ) A potom to uz len zabijat no Snazil som sa stale rushovat, ale tak nepopieram ze padali aj snipery na kopci alebo zakempenci ktorym trcala hlavicka z okna[EGC] VIP napísal: To si strielal z polky mapy?, ked 40% accuracy? .
Praveze nie, vim o tom ako to nahrava, no aj ked dam 60 tak sa to kolise okolo 30-35 A tak to hrat neviem..Mučo Mačo napísal: nenahravas nahodou na 30 fps ?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
lenze uz bol tak otoceny, nestihol by to otocit. palil najrychlejsie ako bol
- System_ERR0R
- Používateľ
Diky, videl som nedavno take video, ale aj tento mal nejak malo zivota. Inak vedel som ze druhu ranu strelim rychlejsie ako on, preto som to riskol ...a podarilo sa ... chvalabohu ze ten sniper ma oplastoval viackrat, ze nevidel, ze staci dat len jednu , kedze som mal 40% ... inak by som asi nestihol vylieztEndy napísal:2:00 ako ides znicit ten tank, tak ti poradim, ze sa knemu neotacaj bokom, pojdes na 2 rany mal si stastie
Aspon ze ten najsilnejsi NEOSTED nema uplne spojeny krizik (teda tipujem ze hravas s krizikom)OkiGraphics napísal: No praveze nie, zakladom je pred seba hadzat motion miny (aby nic neprekvapilo ) A potom to uz len zabijat no Snazil som sa stale rushovat, ale tak nepopieram ze padali aj snipery na kopci alebo zakempenci ktorym trcala hlavicka z okna
EDIT: este taka otazka, ktory server je TS, lebo s takymi inicialmi som ziaden nenasiel?
Naposledy upravil/-a System_ERR0R v Po 29. Aug, 2011, 12:07, upravené celkom 1 krát.
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Jj, mam tam to speci ammo, cize ked zazoomujem je to velmi presne... Idem skusit este ten fraps nastavit na half size a 60 fps, co to spravi, ale myslim ze uz som to skusal
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
- System_ERR0R
- Používateľ
Ja som toto video hral s tym, ze som mal nastavenych 30FPS, a podla mna to nejako nevidno, ved skus Afterburner... velmi rad by som videl tvoju krizovu (krizikovu) vypravu
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hej aj mna to zaujima,oki ma uplne opacny styl hrania ako ja
btw ked fraps nastavis na 30 tak ti aj hra ide 30 a to sa neda
mozem sa spytat, ako sa da ovladat tank ako bolo na zaciatku videa? main gun + tu dalsiu zaroven...
je to ten V ALT W vehicle gadget? (teraz ho este len odomknem coskoro)
je to ten V ALT W vehicle gadget? (teraz ho este len odomknem coskoro)
Naposledy upravil/-a zuzkaaa v Po 29. Aug, 2011, 13:26, upravené celkom 1 krát.
- System_ERR0R
- Používateľ
na Fraps natacam viac ako 30FPS jedine v pripade ze robim montage... vtedy sa spomalene efekty hodia
Teraz som hral s krizikovym NEOSTEDOM a mal som asi 10 killlstreak, je to dost dobre, az nato ze moc overpowered
Teraz som hral s krizikovym NEOSTEDOM a mal som asi 10 killlstreak, je to dost dobre, az nato ze moc overpowered
mne to ide okolo 60 ked mam na 30 nastaveny FRAPSMučo Mačo napísal:hej aj mna to zaujima,oki ma uplne opacny styl hrania ako ja