Většina studentů jsou ufňukaní lenoši
Re: Většina studentů jsou ufňukaní lenoši
ak chces cosi co ti pomoze na VS zacni studovat MAT a FYZ Inak odporucam sa nalepit na dakeho vysokoskolaka, ktoreho bavi ucenie, a studuje IT. Myslim ze by to nemal byt az taky problem
to, ze vies poskladat komp, ti da na IT skole nic, presne 0,0 % znalosti, ktore tam budes potrebovat
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
asi tak, to skor na elektrotechnike by ti uz pomohlo ale napr. ak by si sa dohodl ze im budes so sietami pomahat, to uz je nieco ine..
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Za to sa ako hanbis? Vsak som si to uvadzal aj ja, robil som to kedysi davno 4 roky, oznac to ako kolporterstvo a hotovo. Lahka robota to urcite nebola.Krutibrko napísal:( teda nedám si roznos letákov, resp. reklamná a propagačná činnosť do životopisu )
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
tak to je pravda, že to bola ťažká robota ( mal som 14 rokov a roznášali sme dvaja minimálne 2500ks, najviac 35000ks a na to sme mali 3 dni ( poskladať + rozniesť).
A dať do životopisu aj napr. ak som robil za pokladňou?
A dať do životopisu aj napr. ak som robil za pokladňou?
ak si robil za pokladnou v Tescu a chces ist robit pokladnika v Kauflande, tak to pomoze
- icefire
- Pokročilý používateľ
Kazda robota by mala byt v CV, hlavne, ked tych skusenosti nie je az tak vela
presne toto mi spominal stryko ... babenka dala prihlasku do prace za strojarku-navrhovanie zaloznych agregatov a do zivotopisu napisala praca v hoteli a roznasanie letakov... tak tu asi tazko mohol zobrat
čo mi o developerovi povie, že sedel 12hod denne za kasou ?Že rád ťuká do kláves? Who cares?icefire napísal:Kazda robota by mala byt v CV, hlavne, ked tych skusenosti nie je az tak vela
Jasan, keď sa hlásim na vykladača konzerv, uvidia, že aha, tento chodil do kauflandu, tam ho naučili ťahať vozíky...
Me like Pentium
- icefire
- Pokročilý používateľ
Scorp si nejaky inteligent. Developer? Ako moze byt niekto developer, ked nema prax. Na to sa predsa obsadzuju pozicie s popisom vhodne pre absolventov, ktore znamenaju, ze cloveka kompletne vo vsetkom zaucia. A vtedy akakolvek prax je vitana. Urcite sa ti nebude nik hlasit na developera, ked tam je pozadovana prax a ten clovek ju nema. Piseme tu predsa o studentoch, ti vacsinou nemaju prax z odboru. Pre teba asi tazke na pochopenie, ocividne nemas ani rozhlad, kolko absolventov vobec pracu este stale nema.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
asi tak. ked zamestnavatel u studenta / cerstveho absloventa vidi, ze vela pracoval, tak mu to dost napovie o tom ze ten clovek chce pracovat atd...
Steam: michalsveto
Konkrétne dev boys si prax urobia aj sami ... takisto nebude právnický kancel zaujímať, že čerstvo vyštudovaný chalan robil počas štúdia v callcentre... to neni vec, čo stojí za zmienku v CV... ak roznášanie letákov niekto obkecá ako marketing a na pohovore povie, že jeho činnosť zvýšila tržby 2x, to je super .)) ale pokladníka v tescu nejde obkecať.))icefire napísal:Scorp si nejaky inteligent. Developer? Ako moze byt niekto developer, ked nema prax. Na to sa predsa obsadzuju pozicie s popisom vhodne pre absolventov, ktore znamenaju, ze cloveka kompletne vo vsetkom zaucia. A vtedy akakolvek prax je vitana. Urcite sa ti nebude nik hlasit na developera, ked tam je pozadovana prax a ten clovek ju nema. Piseme tu predsa o studentoch, ti vacsinou nemaju prax z odboru. Pre teba asi tazke na pochopenie, ocividne nemas ani rozhlad, kolko absolventov vobec pracu este stale nema.
Me like Pentium
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Prepáč Scorp, ale podľa mňa to nechápeš. Ak si absolvent a nemáš žiadnu prax v obore, tak ja by som tam určite napísal to callcentrum, prípadne aj pokladníka, pretože aspoň uvidia, že si sa snažil niečo počas svojho života robiť okrem poflakovania. Callcentrum by si ako právnik mohol obkecať štýlom - "viem jednať s ľudmi", pokladňa -"som zodpovedný" atď. Zbytočnosti tohto typu nebudeš písať len vtedy, ak už budeš mať dáku odbornú prax, ale keď nie, predsa nedonesieš životopis s nulovými pracovnými skúsenosťami.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
je celkom možné, že sa tomu vôbec nerozumiem .))Shatterhand napísal:Prepáč Scorp, ale podľa mňa to nechápeš. Ak si absolvent a nemáš žiadnu prax v obore, tak ja by som tam určite napísal to callcentrum, prípadne aj pokladníka, pretože aspoň uvidia, že si sa snažil niečo počas svojho života robiť okrem poflakovania. Callcentrum by si ako právnik mohol obkecať štýlom - "viem jednať s ľudmi", pokladňa -"som zodpovedný" atď. Zbytočnosti tohto typu nebudeš písať len vtedy, ak už budeš mať dáku odbornú prax, ale keď nie, predsa nedonesieš životopis s nulovými pracovnými skúsenosťami.
Me like Pentium