Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
nie dik,urcite nemam potrebu hrat s poloprofi hracmi,ci co ten vas naj europsky klan je
tiez mam skor zaujem o srandu a zabavu ako dostat na frndu
Spoiler: ukázať
No a co mi sme daky neokrochanci co si pri prvej strele vystrelia oko ?
tiez sa pripajam k tomu nazoru...radsej fun ako trpiet a nadavat ze mi niekto bude vystrelovat oko z hlavy cez pol mapy s UAVckom
//edit: @FEAR: ako vyskusat mozme, ale poznam ta celkom dobre v tomto a uz som tam zopar krat hral
//edit: @FEAR: ako vyskusat mozme, ale poznam ta celkom dobre v tomto a uz som tam zopar krat hral
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Zistil som ze ked mam zapnuty ts3 dx overlay tak mi nejde steam community ingame...
kedy zacneme?
kedy zacneme?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nie sme zli..na celovku pada 95% vojakov u mna ..ostatni tiez nie ste na zahodenie ,ale citujem
V európskych ligách sme sa predierali takmer rok a s hrdosťou môžeme konštatovať, že sme zviditeľnili náš malý štát a postarali sme sa o dramatický priebeh ESL súťaží. V ESL lige 8vs8 sme sa umiestnili na krásnom 3.mieste a ak zdokonalíme našu hru s technikou, tak sa v budúcnosti môžeme pohybovať s ľahkosťou na prvej priečke. Ligu 4vs4 squadrush sme opustili po zistení, že strategicky a technicky nás nenapĺňa a nevideli sme zmysel ďalej v nej pokračovať. Naše najlepšie umiestnenie bolo 5 z 63 teamov čo si zasluhuje určitú dávku uznania. Naším najlepším umiestnením v európskych ligách je prvá pozícia v ESL 5vs5 lige. Týmto konštatovaním sa môžeme s čistým svedomím chváliť, že sme najlepší klan v Európe.
Berte to trochu s rezervou to uz je davno za nami, teraz hrame cisto for fun, aj ked pri tejto hre to nieje vzdy fun Ale ok, chapem vas..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aj tak vam to tam podla mna taha gauntlet
ale no tak hoši šak 4 fun cq alebo rush píšete ako keby ste to hrať nevedeli
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
nemyslim ze ludia maju naladu robit zajaca hracom,ktori su zohraty tim,zvyknuti komunikovat a hrat spolu
Heh dik Muco, ale to vies - najlepsi HW najlepsi skillMučo Mačo napísal:aj tak vam to tam podla mna taha gauntlet
ale ne, je to teamovka a tam sa indivindi nikto nepresadi, musi to fungovat ako hodinky
Presne tak, mozme si ale zahrat mix. Cim viac hracov, tym lepsiejackhammer napísal:nemyslim ze ludia maju naladu robit zajaca hracom,ktori su zohraty tim,zvyknuti komunikovat a hrat spolu
Nemusite sa vsak podcenovat, co som s vami hral boli ste urcite z tych lepsich.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja len podla KD ze si asi najlepsi z timu..miesanka moze byt dobry napad
na TS do pc.sk dojdem okolo osmej,cize mozme zopakovat vcerajsok
na TS do pc.sk dojdem okolo osmej,cize mozme zopakovat vcerajsok
ja som tam, len mic dneska nebude. hram asi po pol roku dak do mna nehustite
//ked zapnem v TSku ten overlay plugin tak mi nespusti BF
//ked zapnem v TSku ten overlay plugin tak mi nespusti BF