Zdravim. Mal som problem s ip, horne tlacidlo reagovalo velmi zle, tak som to spravil a akosi sa mi podarilo dotrhat flexo od displeja a digitalizera(kabel je v celku ale nejde displej...).
Potreboval by som poradit...
1. Servis kde mi to spravia za normalne peniaze (mzone displej 70€digitalizer moze byt cca do 30€ cize asi 100€).
2. Kde kupit oroginal nahradny diel(komplet zlozeny predny panel displej+digi)
3. bol by tu niekto kto by to vedel zrealizovat? (ak ano mam zaujem aj o vymenu horneho tlacidla a prekrytovanie )
Ebay mam, no bojim sa kupit cosi unknow, daky fake digitalizer nemusi spravit dobre fonu.
Dik
iPhone 3Gs - vymena displeja+digitalizer
Re: iPhone 3Gs - vymena displeja+digitalizer
Ja som menil kolegovi na 3GSku iba displej, ten stal 18 USD aj s postou, kvalita ako povodny (ak vobec da spojit slovo kvalita a displej 3GS). Digitizer som zas menil 2x na iPhone 3G, ten stal 10 USD a ani s jednym neboli problemy.
Co sa vymeny tyka, vacsina predajcov ti pribali aj srobovak a prisavku na vybratie displeja, vymenu zas zvladnes podla navodu na fixit.com. Pri iPhone 3G treba po vymene displeja resetovat telefon, inak ti nenabehne displej (asi mesiac som to riesil, kym som na to dosiel), pri 3GS staci len vymenit a fungujes dalej.
edit: este k tomu hornemu tlacidlu. To sa meni spolu s audio konektorom, treba pri tom rozobrat komplet cely telefon aj s baterkou, cize dost nah... robota + prichadzas o zaruku, lebo sa dava dole aj zakladna doska a na nej su uz nalepky cez sroby.
Co sa vymeny tyka, vacsina predajcov ti pribali aj srobovak a prisavku na vybratie displeja, vymenu zas zvladnes podla navodu na fixit.com. Pri iPhone 3G treba po vymene displeja resetovat telefon, inak ti nenabehne displej (asi mesiac som to riesil, kym som na to dosiel), pri 3GS staci len vymenit a fungujes dalej.
edit: este k tomu hornemu tlacidlu. To sa meni spolu s audio konektorom, treba pri tom rozobrat komplet cely telefon aj s baterkou, cize dost nah... robota + prichadzas o zaruku, lebo sa dava dole aj zakladna doska a na nej su uz nalepky cez sroby.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
je mi jasne ze na ip3GS nie je moc kvalita displej, skor som sa bal nepresneho lacneho digitalizeru. Asi to teda risknem a objednam toto co povies? :
http://www.ebay.com/itm/400222571569?ss ... 1423.l2649
IP som mal rozobraty aj cely...
http://www.ebay.com/itm/400222571569?ss ... 1423.l2649
IP som mal rozobraty aj cely...
Trochu drahsie ako ostatne, ale zas tam pisu 100% quality, takze ak by bol flakaty displej, zle farby a pod., tak sa mozes opriet o ich popis. Ostatni maju cenu okolo 30 USD s tym, ze ti poslu displej + digitizer, ale musis si to zlozit sam, co zas niekedy nerobi dobrotu, lebo zlozit to dokopy bez toho, aby si tam mal co i len smietku prachu je takmer nemozne.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
preto by som volil tuto variantu no ak bude cosi zle, mam s ebay skvele skusenosti, kazdy case bol vybaveny ku mojej spokojnosti.