Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
brzdovka v ponedlok pozreme?
btw., chalani, asi budem muset menit cidlo termostatu v aute,
da sa aj lacnejsie ako toto?
http://www.autoplus-shop.sk/272-snimac- ... 3-mpi.html
alebo mam rata s podobnou cenou?
8 eur za taku prkotinu mi pride celkom dost, ked napriklad chladic vysiel 16 euro
8 eur za taku prkotinu mi pride celkom dost, ked napriklad chladic vysiel 16 euro
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Tak som bol pozrieť ten civic.
Motor mal fajn zvuk, tichučký po štarte, pohoda.
Koncový diel výfuku jak keby v ňom žili myši, brutálne deravý, zvyšok od zvodov OK.
Jedno svetlo vyzeralo úplne novo, druhé malo určite tých svojich 14 rokov. (Po búračke alebo niečo iné ? Boh vie.)
Zadné ľavé dvere buchnuté, na tutovku po búračke dákej.
Volant posunutý (po búračke alebo čo sa stalo ?)
V klíme vraj nie je freón, inak funguje (vraj).
Nebol som sa previezť, ale len tak nasucho sa strašne ľahko radilo (dobré, zlé ?)
Cenu by mi dal 1100€, s tým že nezodpovedá za nič iné okrem motora.
Asi sa na to vykašlem, cena síce dobrá, po výmene výfuku a freónu by to bolo cca 1250€, ale to predné svetlo, buchnuté dvere a posunutý volant mi nedajú spať, podľa mňa to bolo po búračke.
Motor mal fajn zvuk, tichučký po štarte, pohoda.
Koncový diel výfuku jak keby v ňom žili myši, brutálne deravý, zvyšok od zvodov OK.
Jedno svetlo vyzeralo úplne novo, druhé malo určite tých svojich 14 rokov. (Po búračke alebo niečo iné ? Boh vie.)
Zadné ľavé dvere buchnuté, na tutovku po búračke dákej.
Volant posunutý (po búračke alebo čo sa stalo ?)
V klíme vraj nie je freón, inak funguje (vraj).
Nebol som sa previezť, ale len tak nasucho sa strašne ľahko radilo (dobré, zlé ?)
Cenu by mi dal 1100€, s tým že nezodpovedá za nič iné okrem motora.
Asi sa na to vykašlem, cena síce dobrá, po výmene výfuku a freónu by to bolo cca 1250€, ale to predné svetlo, buchnuté dvere a posunutý volant mi nedajú spať, podľa mňa to bolo po búračke.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
On ti musi dat zaruku na vsetko, iba sa spisuje zoznam vad do zmluvy o ktorych on vie. To je pekna hlupost, ak sa takto chce z toho vyvliect. Ak by si napriklad o tyzden zistil, ze mas nalomeny nosnik alebo nieco podobne zavazne (ak si auto nepozeral odspodu), tak by to bolo nanic.
P.S.: dnes budem mat opraveneho Medveda brum-brum
P.S.: dnes budem mat opraveneho Medveda brum-brum
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Wizo toto vyzera celkom slusne http://autobazar.autovia.sk/mitsubishi- ... -m5-987625
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
pokial ti po 20tich kilometroch neodpadne motor alebo jedno koleso neujde inym smerom ako druhe ,tak nic nedostanes spat a mozes akurat doma smutne plakat ,to je realita slovenskej vymozitelnosti,v tvojom pripade by ta uz len tahanie po sude vyslo viac ako auto.
tak radsej dobre popozeraj a rozvazne vzdy mysli na to ,ze motoricka cast je podstatnejsia ako exterier,zvlast v tej cenovej hladine...prajem stastnu ruku pri vybere
tak radsej dobre popozeraj a rozvazne vzdy mysli na to ,ze motoricka cast je podstatnejsia ako exterier,zvlast v tej cenovej hladine...prajem stastnu ruku pri vybere
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Quicky ďakujem. Adad, dík za tip, ale hľadám iba 4/5 dverové autá. Ideálne civic 1,4 alebo 1,5 vtec v dobrom stave.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
Inak az teraz som si uvedomil, aky je%%ˇ%%%i su v servisoch ti ludia. Boli pod autom a nevideli, ze mam rozpadnute lozisko a klbovy hriadel na kardane... A obycajny sukromnik to zbadal hned.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Akoze ste si isty ze takto ma vyzerat Mitsubishi Eclipse 2000 GT z roku 2003 ? Teda tie co si ja pamatam z US vyzerali inac... Googlit sa mi nechce ale disegn je najaky stary...1adad1 napísal:Wizo toto vyzera celkom slusne http://autobazar.autovia.sk/mitsubishi- ... -m5-987625
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
mne sa kus chcelo, je to 1993 ročník ( údaje z iného bazáru, ten istý inzerát )
dnes som umýval auto zvonku, najpr 3x šampón na zmytie všetkých múch a niekoľko ročnej masnoty, potom 2x vosk a vyleštené 3x rôznymi bavlnenými handrami + okná a svetlá = čistý čas 8 hodín + aby som nezabudol jeden kamoš má taký zázračný sprej z prírodných hovadín, ktorý parádne čistí disky od obrzdeného sajrajtu, takže som aj disky dostal do stavu skoro ako nové (zo stavu totálneho sivého-nikdy neumývaného humusu) a už mám aj nový olej v motore + filter, takže auto ide ako hodinky, neskôr postnem aj fotky
http://www.autodielyskoda.sk/products/c ... EUR-s-dph/landrower napísal:brzdovka v ponedlok pozreme?
- icefire
- Pokročilý používateľ
Geralt, neviem, aky si v realnom zivote, ale toto je nejaka povahova uchylka takto vyumyvat auto 2x sa na nom prejdes a uvidis. Ale zasa na druhej strane to chapem, ked je pre teba nove. Ja idem umyvat zajtra rano, ale tak pol hodku maximum.Geralt napísal:dnes som umýval auto zvonku, najpr 3x šampón na zmytie všetkých múch a niekoľko ročnej masnoty, potom 2x vosk a vyleštené 3x rôznymi bavlnenými handrami + okná a svetlá = čistý čas 8 hodín + aby som nezabudol jeden kamoš má taký zázračný sprej z prírodných hovadín, ktorý parádne čistí disky od obrzdeného sajrajtu, takže som aj disky dostal do stavu skoro ako nové (zo stavu totálneho sivého-nikdy neumývaného humusu) a už mám aj nový olej v motore + filter, takže auto ide ako hodinky, neskôr postnem aj fotky
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
parada to mam na skok z pracejuraj74 napísal:http://www.autodielyskoda.sk/products/c ... EUR-s-dph/
Steam: michalsveto
vies mi zistit viac o tom spreji? ja mam totalne cierne kolesa zvnutra, hodil som si ebc yellowstuff, ktore ked sa zohreju, tak brzdia o poznanie lepsie, ale mrte moc prasia. Inak pekny accord, co tam mas za motor a vybavu?Geralt napísal: jeden kamoš má taký zázračný sprej z prírodných hovadín, ktorý parádne čistí disky od obrzdeného sajrajtu, takže som aj disky dostal do stavu skoro ako nové
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.