Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
jj spýtam sa na obchodný názov.. vyrába to jedná prešovská firma údajne čisto z prírodných surovín, takže je to ľahko odbúrateľné v prírode, ale čistí to brutálne ..ten Accord je 2.0 i-VTEC 155 koní, krúťak som zabudol, ale je to skoro 200nm, výbava v podstate skoro najvyššia okrem kože a hmloviek v predu (ale má xenony, takže sa sťažovať nemôžem ani v tomto smere) a parkovacích senzorov.. čo hodnotím veľmi pozitívne je ticho v interiéri a to aj pri 5000rpm, elegantný VTEC kopanec, takže ľudí len jemne zatlačí a už to fičí, dlhé prevody (na 4ke kľudne aj 160), parádnu odozvu volantu a celého auta, maximálku 220 a aj pri nej je auto stále v pohode ovládateľné, dá sa jazdiť aj za 7,9l/100km ak to človek nevytáča veľmi... Ak by som mal kupovať auto znova, tak opäť kúpim Accord, lebo je to taká parádna kombinácia pohodlia 5ťkovej bavory a japonského výkonu Hondy + ten VTEC je parádna vec, v tejto dobe prepĺňaných dieslových motorov, mi to príde úplne geniálne sa môcť voziť na takej mašine
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Co takto stara dobra HCL-kaPapek napísal:vies mi zistit viac o tom spreji? ja mam totalne cierne kolesa zvnutra, hodil som si ebc yellowstuff, ktore ked sa zohreju, tak brzdia o poznanie lepsie, ale mrte moc prasia. Inak pekny accord, co tam mas za motor a vybavu?Geralt napísal: jeden kamoš má taký zázračný sprej z prírodných hovadín, ktorý parádne čistí disky od obrzdeného sajrajtu, takže som aj disky dostal do stavu skoro ako nové
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ta sice funguje, ale moc enviromentaly-friendly neni
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
mozem vies co...
kyselina sice cisti paradne, lenze to tam musis davat rucne, drhnut to + tam mas brzdy a ostatne casti, ktorym to nerobi zrovna dobrotu. Sprej sa mi viac pozdava. Nastriekat, pockat a obliat vodou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no neviem, sak to mas problem dat jedno koleso dole kym ho vycistis a potom supnut naspet?
No bol som dnes s tým kamošom posedieť v meste, takže vyrába to spoločnosť Xintex, presný názov produktu mi ešte dozistí, ale pultová cena je cca 50€
- landrower
- Pokročilý používateľ
a HCLka ta vyjde tak na euro - dve, s rovnakym vysledkom konecnym
sered - strbske pleso za 4.4l
strbske pleso - sered 4.0l
edit: cez donovaly takze mesto, mimo mesto, do kopca atd..
strbske pleso - sered 4.0l
edit: cez donovaly takze mesto, mimo mesto, do kopca atd..
A komu sa to chce robit kazde dva-tri tyzdne?landrower napísal:no neviem, sak to mas problem dat jedno koleso dole kym ho vycistis a potom supnut naspet?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ked to robis tak casto tak nic, podla mna staci raz za sezonu (idealne pred sezonou ked su disky aj tak dole..)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som teraz objednal kozmetiku ,cez 110e v prde*i dufam,ze to bude stat zato
p.s. ICE : divil by si sa kolko vydrzi "ciste" auto ktore je kvalitne osetrene zvonka po dlhom studovani for +chatu s ludmi co s tym robia som sa rozhodol tiez investovat ,samozrejme poskromnejsie oproti takym "uchylom"
p.s. ICE : divil by si sa kolko vydrzi "ciste" auto ktore je kvalitne osetrene zvonka po dlhom studovani for +chatu s ludmi co s tym robia som sa rozhodol tiez investovat ,samozrejme poskromnejsie oproti takym "uchylom"
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Neviem či to sem už niekto dal, ale čo hovoríte na zadok nového Civicu 9g ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Uvidime, ako to bude vyzerat voci zvysku auta. Zjednotili linie s CR-Z a Insightom, ktovie ako to bude vyzerat spolu s kridlom na Type-R. Opat je to rozdelene na europsky hatch a US/Jap sedan.