Nie, nie, ja som pocul ze to takisto nejako trosku upgraduje grafiku, nejake odlesky, ci co... tak asi nicSphyn0x napísal:Ako môže skin ovplyvniť grafiku?
BTW... dik za tip na Origin
Nie, nie, ja som pocul ze to takisto nejako trosku upgraduje grafiku, nejake odlesky, ci co... tak asi nicSphyn0x napísal:Ako môže skin ovplyvniť grafiku?
Máš alergiu na ,,asik,,? nenapisal nič len do chatu pisal ze pockaj hned ho kiknem ked umriem. Jednoznačne že to tam vedu 15 ročne deti ...FEAR napísal:Fragrance napísal:Na bobikoch su admini asik trochu natvrdlí... hram tam 3 mapky a v poslednej magor ktoreho som stale sundaval napiše do chatu ze opakovane davam C4 na MCOM a admin mi da banana? Pritom som bol medic v heline?
Co ti na to napisat ... vyhod zo svojho prispevku slovo "asik" a dobre bude ..
a rada ... nehraj na bobikoch .. ci co to je za gutu ..
Fragrance napísal:Máš alergiu na ,,asik,,? nenapisal nič len do chatu pisal ze pockaj hned ho kiknem ked umriem. Jednoznačne že to tam vedu 15 ročne deti ...
Netreba a pod na ts[EGC] VIP napísal:Este k tomu Spectatu... Treba mat steamovu verziu BC2 na kupenie?
"Because race car", som na tom podobne.Mučo Mačo napísal:aj by som si s vami zahral ale nemozem lebo deusex