Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Jasne ze nie, je to ich potencionalny kseft. Ani v nayke ti nebudu uctovat za predvadzanie televizora alebo xboxu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
myslel som si ale ze pre istotu kedze som este na testovacke nebol
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ak potrebujem vyradit vozidlo z evidencie tak musim mat doklad o zosrotovani?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Boze, cim viac byvam v BA, tym menej dostanem sancu vyblaznit sa na aute. 110 koni navnivoc. Toto je hrozne s tymi zapchami tam. Este, ze to istia vikendy. Dnes som konecne na opravenom auticku siel domov 140 Treba trosku opotrebovat nove tlmice a letne, kym sa zacne smykat zadny nahon v zime.
Na Slovensku je ti zbytocne mat objem 1.6 a vyssi. Tu treba mat SUV a poriadne relly tlmice .
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
alebo feliciu za par supov ktorej neni skoda
Steam: michalsveto
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No kamarat ma od pondelka Feldu, ako prve auto, uvidim, ako sa zmeni jeho pohlad na to, ze auto je zrutom penazi (smial sa na mne, ked som teraz kopec veci fixoval, tak uvidime, co bude cakat jeho ).
- landrower
- Pokročilý používateľ
dopadne jak ja
(teraz by sa patrilo menit spojku, tlmice, capy riadenia, cidlo teploty chladiacej kapaliny, alternator (mozno len regulator), baterku, a to este nehovorim o tej kope hrdze a kope drobnosti ktore treba len doladit, nastavit a tak
(teraz by sa patrilo menit spojku, tlmice, capy riadenia, cidlo teploty chladiacej kapaliny, alternator (mozno len regulator), baterku, a to este nehovorim o tej kope hrdze a kope drobnosti ktore treba len doladit, nastavit a tak
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- landrower
- Pokročilý používateľ
coze? on tomu autu skoro nic nevytkol... par drobnosti akurat.. coze???
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
a co mu ma vytknut ? aj ja som mal favorit vsetko som sa natom naucil, spokojnost
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
dnes 6hodin lestenia auta ,zajtra este jedna vrstva vosku.... svalovka na rukach ako nikdy ... ale vysledok stoji podla mna zato ,vlastne aj za tie peniaze
este interier zajtra , koza ,plasty atd atd
xenonove vybojky +parkovacky som samozrejme zly typ kupil,tak pondelok do obchodu na vymenu a nahodit ...
inak taky postreh ako sa dnes isli menit vybojky,musel ist dole aj filter+sanie ... jak som to prefukol myslim filter ,normalne som spravil rekordnu spotrebu 9l/100km ,samorejme 6ka tempomat,ryhlost 80kmh darmo tie mrtve osy a trava vo filtry asi nerobili nic dobre, po zime komplet oleje a filter pojde KN.
ake znacky olejov preferujete?
este interier zajtra , koza ,plasty atd atd
xenonove vybojky +parkovacky som samozrejme zly typ kupil,tak pondelok do obchodu na vymenu a nahodit ...
inak taky postreh ako sa dnes isli menit vybojky,musel ist dole aj filter+sanie ... jak som to prefukol myslim filter ,normalne som spravil rekordnu spotrebu 9l/100km ,samorejme 6ka tempomat,ryhlost 80kmh darmo tie mrtve osy a trava vo filtry asi nerobili nic dobre, po zime komplet oleje a filter pojde KN.
ake znacky olejov preferujete?
- landrower
- Pokročilý používateľ
dlhodobo sa u nas pouziva castrol... aj ked uz je cierny jak uhol stale robi co ma (naposledy sa nemenil vyse dvoch rokov tusim )