HTC Sensation / XE
Re: HTC Sensation
smartfon pre audiofili asi to bude len eq uprava, aby moderne mp3jky hrali "lepsie"
tak nahodena ROM Android Revolution HD™ 3.5.1 XE zo vsetkm co ma sensation XE .. myslim ze ostanem u nej ..
BTW beats funkcne .. zazrak to nieje ale je to lepsie CPU na 1,5Ghz cili default nakolko je to rovnaky HW ako sensation XE .. az na baterku ...
cili cakat a priplacat za XE verziu je somarina ...
About Android Revolution HD
edit .. tak nakoniec to asi predsa len vyhra - Virtuous Sensation XE v.2.0.0 bajecne su tie nove romecky rychlost je impozantna ..
BTW beats funkcne .. zazrak to nieje ale je to lepsie CPU na 1,5Ghz cili default nakolko je to rovnaky HW ako sensation XE .. az na baterku ...
cili cakat a priplacat za XE verziu je somarina ...
About Android Revolution HD
Spoiler: ukázať
nieje blbost cakat, lebo na 99% bude fixnuty problem s displejom,takze sa clovek vyhne reklamaciam/samostatnym upravam telefonu
a sluchatka snad budu tiez troska lepsie
a sluchatka snad budu tiez troska lepsie
aky problem z display-om ? vsak to co zaplatis naviac za samotny fon si mozes kupit sluchadla podla vlastnej predstavy (urcite lepsie ) necakaj ze to co oni tam pribalaii bude nejaky zazrak .. ...
nemozem na de dopustit http://www.alza.sk/pioneer-se-clx60-k-cerne-d171965.htm
nemozem na de dopustit http://www.alza.sk/pioneer-se-clx60-k-cerne-d171965.htm
to video je ako zart ? lebo absolutne neviem na co sa tam poukazuje .. na to ako spatlacky stym naraba ? ci ako ho tam sikovne z prstom hore vypina alebo co ? a to skrolovanie je tiez ... ako to dokazem aj ja ked budem robit to co on ..
sorry ale somarina ..
btw .. to beats no celkom fajn .. urcite lepsie ako stock .. mimoto konecne prehra aj vstavany prehravac FLAC , farby sa zdaju byt pestrejsie, rychlost ako som spominal badatelna - zatial su dojmy viac nez pozitivne
sorry ale somarina ..
btw .. to beats no celkom fajn .. urcite lepsie ako stock .. mimoto konecne prehra aj vstavany prehravac FLAC , farby sa zdaju byt pestrejsie, rychlost ako som spominal badatelna - zatial su dojmy viac nez pozitivne
Naposledy upravil/-a FEAR v Pi 16. Sep, 2011, 21:02, upravené celkom 1 krát.
ok, to ze niekedy treba na odlockovanie 3-4x spravit pohyb a pod..
videl som nieco podobne na wildfire a mat tak telefon tak ho hodim o zem.
videl som nieco podobne na wildfire a mat tak telefon tak ho hodim o zem.
presne nasimulujem aj 10x posebe ze to neodlockujem
inak oprav ma ak som to zle pochopil co tam chcel ukazat .. no pochopil som to tak ze po unloku sa pri tom chyteni tela vypne ? lebo ak ano tak samozrejme som si vsimol ze zakazdym to prstom vypol nrmalne hore tlacidlom aj ked kamera lieta tak ze tu cast nieje vtedy najlepsie vidiet ,... no ked je to tak tak uz cela doverihodnost toho videa je ....
ale ako hadat sa nebudem .. ked ches pockat je to tvoje rozhodnutie ..
inaj je to smutne aj ked bezne/normale ze takto vyuziju situaciu a okresu softwarom zariadenie a neskor ho predaju zas ako vypelsene pritom je to ten isty kus HW + lepsie baterka .. inak odpalia z OS ten beats a upravia CPU na 1.2GHz
BTW .. udivuje ma ze stale nefixli ten NavBar .. takze treba riesit doinstalovanim fixnuteho rucne .. zrejme su tam trosku slepy
inak oprav ma ak som to zle pochopil co tam chcel ukazat .. no pochopil som to tak ze po unloku sa pri tom chyteni tela vypne ? lebo ak ano tak samozrejme som si vsimol ze zakazdym to prstom vypol nrmalne hore tlacidlom aj ked kamera lieta tak ze tu cast nieje vtedy najlepsie vidiet ,... no ked je to tak tak uz cela doverihodnost toho videa je ....
ale ako hadat sa nebudem .. ked ches pockat je to tvoje rozhodnutie ..
inaj je to smutne aj ked bezne/normale ze takto vyuziju situaciu a okresu softwarom zariadenie a neskor ho predaju zas ako vypelsene pritom je to ten isty kus HW + lepsie baterka .. inak odpalia z OS ten beats a upravia CPU na 1.2GHz
BTW .. udivuje ma ze stale nefixli ten NavBar .. takze treba riesit doinstalovanim fixnuteho rucne .. zrejme su tam trosku slepy
to video som nepozeral ale ked si pozres ostatne problemy ludi, cele sa to toci okolo toho ze po cca tyzdni pouzivania, viackrat prestane reagovat display a napr na unlock musis 3-4x spravit to iste lebo predtym to proste nedetekuje ze si nieco spravil atd..
ze vraj zle uzemnenie telefonu
ze vraj zle uzemnenie telefonu
mno kazdopadne nech je to uz ako chce neevidujem problem ..ale to mas ako s kazdou ele. proste vzdy sa najde nieco , vzdy budu nejake kusy ... snad budes mat aj pri XE stasnu "ruku "ak sa pren rozhodnes .. inak som ho kupil 1 a pol mesacny ..
ja som rozhodnuty pre XE
povodne som chcel vigor ale kedze ten bude asi s full HD displayom a ma to byt vlajkova lod,tak to bude zbytocne drahe
povodne som chcel vigor ale kedze ten bude asi s full HD displayom a ma to byt vlajkova lod,tak to bude zbytocne drahe
Tak nech nechytis zmetek
ten clovek je smatlavy preboha.... , je to spravene tak ze musis potiahnut poriadne na lock screene, aby si si neodomkol fon nahodou...ked nechces odomknut
nebudem popierat ak je nieco o tom popisane .. ale to video je kazdopadne fail ..
BTW. pozeram ze drobne upravy aj v video prehravaci .. pribudla moznost pretacania .. zvuk je slusny (video) hlasitost ci hudba ci video dostacujuca .. ciastocne to ten beats zachranuje .. aj ked to stale nieje na DHD .. no ten MP3 prehravac zatial odlozim ..
BTW. pozeram ze drobne upravy aj v video prehravaci .. pribudla moznost pretacania .. zvuk je slusny (video) hlasitost ci hudba ci video dostacujuca .. ciastocne to ten beats zachranuje .. aj ked to stale nieje na DHD .. no ten MP3 prehravac zatial odlozim ..