vsimol som si drobnu,zasadnu zmenu vo vyhladavaci.ide o to ze ak ste uz navstivili lubovolnu stranku vo vysledkoch vyhladavania,zmenila sa farba toho linku,aby bolo lahke rozoznat,kde ste uz boli..dnes tam je len filter na boku,kde si mozte nastavit ci chcete videt stranky vsetky,este nenavstivene atd..ale to vobec nefunguje a je to zdlhave,zbytocne,nepouzitelne..
vsimli ste si to? da sa to vratit spat ? toto je fakt 1000milovy krok spat
google, zmizla zmena farby
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: google, zmizla zmena farby
neviem, ale mne sa farba zmeni...
dam nieco najst, kuknem, dam naspat, a ten link ktory som kukal je uz inou farbou takou fialovou
mimochodom, toto je skor vec prehliadaca, ako google samotneho.. robi mi to aj pri inych podobnych strankach
dam nieco najst, kuknem, dam naspat, a ten link ktory som kukal je uz inou farbou takou fialovou
mimochodom, toto je skor vec prehliadaca, ako google samotneho.. robi mi to aj pri inych podobnych strankach
Spoiler: ukázať
napodobne.. mne to ide tiez..
vymaz kolaciky a skus znovu
pripadne skus ci to robi aj pod inym prehliadacom
vymaz kolaciky a skus znovu
pripadne skus ci to robi aj pod inym prehliadacom
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mate pravdu,bude to zrejme chyba poslednej pandy
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
hmm no neviem, mozno chyba vo verzii 6, v Nightly 9 to zvyraznuje...
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
chyba je v mojom profile,skusal som iny pc a ok..
v mojom profile mozem vypnut aj addony a j v nudzovom rezime,furt to blbne..zrejme musim preinstalovat
v mojom profile mozem vypnut aj addony a j v nudzovom rezime,furt to blbne..zrejme musim preinstalovat
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak pozor,teraz som skusil uplne odinstalovat ff..vymazal som dva adresare z appdata..registre..vsetko..dam novyff 7 a rovnaky problem ,ten iny komp co som skusal predtym,tam kde to islo normalne mal XP
Viac ludi ma tento problem http://support.mozilla.com/sk/questions/736035
Viac ludi ma tento problem http://support.mozilla.com/sk/questions/736035
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nove spravy,mozno niekoho nieco napadna.
Medzi casom mi to zacalo fungovat,po mesiaci znovu prestalo zobrazovat inu farbu v navstivenych linkoch google..
Co mozno niekomu pri dedukcii pomoze je, ze to robi aj v IE 9..ine IE,ani ine prehliadace som neskusal..ale tipujem ze chrome by fungoval dobre
robi to aj s chrome
Medzi casom mi to zacalo fungovat,po mesiaci znovu prestalo zobrazovat inu farbu v navstivenych linkoch google..
Co mozno niekomu pri dedukcii pomoze je, ze to robi aj v IE 9..ine IE,ani ine prehliadace som neskusal..ale tipujem ze chrome by fungoval dobre
robi to aj s chrome