Dobry den.
Chcel by som sa spytat o radu. Mam notebook od firmy Asus, je absolutne nefunkcny par sekund po spusteni zacne obrazovka blikat ako televizor cierno bielo, a niekedy sa tvoria aj farebne pruhy, dal som ho aj do opravy ale nepomohlo, hned sa to vratilo, problem je zevraj na zakladnej doske notebooku, cize hocijaky kompoent ale najskor grafika.
Mam ho na policke a planujem ho hodit do kosa, ale cital som o zapekani, vedeli by ste mi v tomto nejako konkretne poradit ?
Vytiahnut z notebook zakladnu dosku do truby , na kolko stupnov a na ako dlho ?
Dakujem.
ako zapekat
Re: ako zapekat
viac o tom tu http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 68&t=59168
ale v tvojom pripade to nepomoze s najvacsou pravdepodobnostou... pecenim sa riesia len studene spoje nic viac
ale v tvojom pripade to nepomoze s najvacsou pravdepodobnostou... pecenim sa riesia len studene spoje nic viac
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Aug, 2011, 13:32
Skús este nejaký iný servis predtym než to budes skusat. Je čudné, ze hovoria len všeobecne zakladova doska, nič konkrétnejšie? Ktora časť, poprípade súčiastka a možnosť riešenia.
Bol som vo viacerych servisov. Ano vseobecne vymenit zakladnu dosku priblizne cez 60percent celkovej sumy notebooku, o to nemam zaujem. Dakujem teda za rady.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Aug, 2011, 13:32
Tak to chapem jasne, to sa neoplati, to uz radsej investovat do noveho ked tak