Alza.sk
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Re: Alza.sk
Tak nakoniec som sa v Nitre v predajni hadal asi pol hodinu s typkom a navela mi vratil prachy, tak som spokojny odisiel a samozrejme to bol moj posledny nakup v alze (prakticky ja som to tam nekupoval)
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
no mne dnes nedosiel tovar ... berieme asi zo 6tich skladov, ani jeden nema problem z objednavkou aj ked sa odosle povedzme este o 16tej VZDY pride tovar na druhy den .. ale v alze kdeze, posielal som obiednavku vcera o 13:00 no proste dnes to nemam .. nasrat na taky sklad .. este ze stamat kupim nieco raz za rok ..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
na dobierku?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
a rozlisuju dobierku a prevod ? ci co to tam este maju ...
a to nieje jediny raz .. aj ked tam pisu pri odoslani objednavky ze 24/48 hod .. ale ako fakt je to -low ...
a to nieje jediny raz .. aj ked tam pisu pri odoslani objednavky ze 24/48 hod .. ale ako fakt je to -low ...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
anywaysObjednávky vyfakturované do 12:00 hod. sú doručované kuriérskou spoločnosťou v rámci SR v nasledujúci pracovný deň (doručenie do 24 hodín, započítavajú sa pracovné nie kalendárne dni).
Objednávky vyfakturované po 12:00 hod. sú kuriérskou spoločnosťou doručené v rámci SR do 48 hodín (započítavajú sa pracovné nie kalendárne dni).
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
aleba .. zase "novinka" .. to uz ani necitam redsej te ich dristy bo furt je tam daco ine nove ... a .. ako vravim na veci to nic nemeni .. 6 < (iba nasich) dodavatelov co najviac pouzivame NEMA problem vyskladnit/vyfakturovat/poslat tovar aj okolo 16tej hodiny ... eD system , ASBIS, ATC, Techdata, SWS, atd .. neriesim prezijem ... najblizsie tam kupim nieco opet o rok ..
od 03/2008 - 25 objednavok zhurba za 6000 eur.
vsetko bez problemov, vsetko preberanie osobne, ziadna reklamacia, ziadne poskodenia, vzdy nacas podla podmienok.
.. dokonca produkt, ktory nebol na sklade a bolo uvedene ze na objednavku do 3 az 10 dni, tak mne to prislo do 3 dni .. parada
vsetko bez problemov, vsetko preberanie osobne, ziadna reklamacia, ziadne poskodenia, vzdy nacas podla podmienok.
.. dokonca produkt, ktory nebol na sklade a bolo uvedene ze na objednavku do 3 az 10 dni, tak mne to prislo do 3 dni .. parada
Tovar nedosiel ani dnes... viac si tam neobjednam nic ..
Tak to by som ich uz niekam poslal a tovar neprevzal
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
on mi povie ze "vitizeny sklad" ze uz to mam dnes zabalene a pripravene ,no tak nech si naberu ludi ked nestihaju za 2dni poslat jeden balik ako uz nemam sil sa ani rozculovat ... proste LOW
FEAR mne sa to este nikdy nestalo (vid moj prispevok), mozno si problematicky zakaznik alebo neviem )
no myslim ze ano budem problemovy zakaznik .
tajktiez kedze tebe sa to nestalo tak je vsetko ok .. skvely najlepsi sklad
tajktiez kedze tebe sa to nestalo tak je vsetko ok .. skvely najlepsi sklad
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Mne tiez chodili PC komponenty tyzden Som to tiez chcel neprebrat vtedy ale vykaslal som sa na to nakoniec a zobral.
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Tovar konecne dosiel .. k MP3 prehravacu za 128e kde malo byt kozene puzdro zadarmo .. nuz ako by povedal Patrik Herman - kozene puzdro nemam ...
edit
- o 9:50 volam ze WTF ... mam JA napisat na chybna.dodavka@alza.cz ze mi nieco chyba ... tak ja si to mam riesit (OK)
- o 10:00 zaslany mail ze WTF... je 16:23 odopoved marne cakam ..
edit
- o 9:50 volam ze WTF ... mam JA napisat na chybna.dodavka@alza.cz ze mi nieco chyba ... tak ja si to mam riesit (OK)
- o 10:00 zaslany mail ze WTF... je 16:23 odopoved marne cakam ..
Pred vyse mesiacom som napisal ze som odpalil crosshair IV formulu. Bola viditelne ohorena cierna na jednom RAM slote co v reklamacnych podmienkach je jasne napisane ze v alze neberu. Technik to ale na pobocke v BA zobral a poslal do auto. servisu a zhruba za mesiac aj tyzden mi doska prisla vymenena.
Takze super, dalsia vybavena reklamacka bez problemov cez alzu. Len skoda ze neprisla v origo krabici.
Kazdopadne v tom RAM slote sa mi zapiekla jedna RAMka tak este tu skusim reklamovat buduci tyzden. Je tiez viditelne ohorena ale kdo neskusa nemoze vedet.
Takze super, dalsia vybavena reklamacka bez problemov cez alzu. Len skoda ze neprisla v origo krabici.
Kazdopadne v tom RAM slote sa mi zapiekla jedna RAMka tak este tu skusim reklamovat buduci tyzden. Je tiez viditelne ohorena ale kdo neskusa nemoze vedet.