Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
aj keby nemyslim ze rychlost lognuta GPSkom by sa dala pretlacit ako dokazovy material... ci hej?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
preboha keby policajti vidia kolko chodim tak mi vodicak nedaju do konca zivota...landrower napísal:aj keby nemyslim ze rychlost lognuta GPSkom by sa dala pretlacit ako dokazovy material... ci hej?
proste tu rychlost by som rad pre seba...
a suradnice pre policajtov ako dokaz kde sa dotycna situacia stala...
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
toto ma fakt dostalo
uprimnost sa ceni
uprimnost sa ceni
Steam: michalsveto
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
To ze policajti buzeruju tam kde nemaju je jedna vec... Ale to ze nepomozu ked ich potrebujes to je dovod pre ktory ja budem na vsetkych policajtov len a len nadavat.... Za hlupe parkovanie ci smerovko pokutu davat vedia... Ale ked sa jedna o to aby zabranili trestnemu cinu tak sa budu pozerat ako debilkovia... Staci si precitat zopar clankov o kradnuti aut alebo hocico od nich chciet (vid naburane auto na parkovisku co tu niekto pisal).... Su to hajzlici ktorym niekto nakladal na zakladke a takto sa chcu vytahovat na slusnych ludi... Ked bezkrke hovado parkovalo na zakaze tak prisli k autu ze idu spisovat... Hovado to videlo... nasadlo do auta a preparkovalo na volne parkovacie miesto 5m od toho kde stal na zakaze (predtym mu bolo daleko)... Skoro im presiel po nohach... Oni sa potom len z otvorenymi ustami pozerali.... a chlapik si sadol sped do restiky za stol a poslal ich od pistali... Normalne odisli... Boli posraty jak male deticky a odcupytali domov mamke sa vyzalovat... Hajzli su to... A tych par slusnych nestoji za to aby som menil nazor na policajtov... Bodka.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
úmyselné vytlačenie os. auta... kamionu sa koncil pruh a mieto toho aby dal prednost autam iducim v priebeznom pruhu, tak ho vytlacil, vsak som velky...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
klasicky pit manever, ktory pouzivaju napr. policajti... opre sa ti do zadnej casti auta a pretoci ta.
inak zaujimavy clanok o objektivnej zodpovednosti. Sice podany trochu absurdne, ale stoji za precitanie. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011092101
inak zaujimavy clanok o objektivnej zodpovednosti. Sice podany trochu absurdne, ale stoji za precitanie. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011092101
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ahojte chalani,
potreboval by som poradit
Kupil som novu Octaviu III a chcel by som ju nejak zabezpecit, hlavne proti kradezi.
Mam tam iba DefendLock, minimalne ten pozaduje GAPko, cize zatial som ho tam dal. Alarm ma az tak netrapi, nakolko viem, ze akusticky prejav nijak kradezi nepomoze. Skor by som tam chcel nejaku mechanicku ochranu. Bol mi poradeny ZederLock, tak by som chcel vediet co na neho hovorite.
Diky
potreboval by som poradit
Kupil som novu Octaviu III a chcel by som ju nejak zabezpecit, hlavne proti kradezi.
Mam tam iba DefendLock, minimalne ten pozaduje GAPko, cize zatial som ho tam dal. Alarm ma az tak netrapi, nakolko viem, ze akusticky prejav nijak kradezi nepomoze. Skor by som tam chcel nejaku mechanicku ochranu. Bol mi poradeny ZederLock, tak by som chcel vediet co na neho hovorite.
Diky
po A) nie nekúpil si si Octaviu III
po B) Zedery ti otvoria sereďania na počkanie
po C) keď sa bojiš že ti ukradnú auto, nekupuj si auto, to že si si kúpil najkradnutejšie autá u nás, a nemôžeš kvôli tomu spávať, je tvoja sprostosť
po B) Zedery ti otvoria sereďania na počkanie
po C) keď sa bojiš že ti ukradnú auto, nekupuj si auto, to že si si kúpil najkradnutejšie autá u nás, a nemôžeš kvôli tomu spávať, je tvoja sprostosť
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
treba si pozret Mr. Beana, odmontovat volant a hotovo
ale k veci, ked budu dobri a pripraveni zlodeji tak nepomoze skoro nic
ale k veci, ked budu dobri a pripraveni zlodeji tak nepomoze skoro nic
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som počul, ako u jedného v servise ukradli audi A8... ( neviem, čo som už spomínal )
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Dakujem za taku radu. Vidim, ze v galantskom okrese su sami borci . Spavam kludne o to sa neboj , len tam chcem dat namontovat nejake lespie mech. zabezpecenie.Snake napísal:...
Ako sa da otvorit Zeder? Resp. ako ho otvaraju ti borci?
GA 4eva . Nič iné ti neviem poradiť, a čo chceš počuť? "Ano Kyselinko, daj si zeder za tristo éčok a tvoje auto bude oukej"? Sorry, na mechanizmus na ktorý platí mm zahnutý plech so skrúteným Tčkom na konci ti to skutočne nepoviem. Keď chcú, auto ti ukradnú, byť tebou tak sa radšej zaoberám kam dám spraviť skrytý vypínač (ale ani to ti veľakrát nepomôže), vyjde ťa to do 50€ aj s robotou (ktorú si daj spraviť NIEKDE TOTÁLNE MIMO kraja kde bývaš, alebo ak si schopný v autoelektr. tak si to sprav sám).
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
A8mičku s vyše 10timi zabezpečeniami ukradli zo servisu za cca 10 minút, prišli, naťukal niečo do prístroja, otvorila sa mu brána, auto bez kľúča otvoril, naštartoval ( ďalší zatiaľ svietil baterkami do kamier ) a pekne odišli...
A fakt si daj radšej ten skrytý spínač, dáš ho kde chceš a aspoň neprofikov to odradí
A fakt si daj radšej ten skrytý spínač, dáš ho kde chceš a aspoň neprofikov to odradí
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Hmm, skryty vypinac, na to som ani nemyslel. Nad tym musim pouvazovat. Autoelektrikarov par mam, tak sa musim popytat. Mam jedneho na vychode, je to dost daleko od bydliska
Cize Zeder sa vobec neoplati, hej? Neviem co ho potom tolko vychvaluju
THX
Cize Zeder sa vobec neoplati, hej? Neviem co ho potom tolko vychvaluju
THX