Ahoj.
Vcera mi dosla krasna, nova ASRock 990FX Fatal1ty professional a dnes som ju zapojil. Moju radost vsak rychlo prekazilo seknutie PC pri uvodnej animacii OS, alebo instalovani Systemu.
Po kratkej uvahe som sa rozhodol vypinat postupne jadra CPU cim sa ukazalo, ze vsetky jadra su v poriadku az na core 1. Pri povoleni core 1 sa OS jednoducho nenacita, sekne a uz sa nim neda pohnut, jedine restart. To iste mi robilo aj na jedne AM2+ doske, vtedy som to ale pokladal za chybu nedostatocneho napajania, kedze na doske bol len 4pin pre napajanie cpu.
CPU uz raz bolo na reklamacke, ale vratili ho s tym, ze je vporiadku. Moja teoria je taka ze namiesto zatazoveho testu, alebo len pokusu o spustenie OS ho jednoducho strcili do dosky a vyskusali ci ide. V BIOSe sa totiz cpu sprava normalne.
Takze mam to znova dat na reklamacku?
Dakujem.
Phenom 965 Chybne jadro.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Phenom 965 Chybne jadro.
ano.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tak diki majitel sa potesi... uz prvy krat sa to natiahlo pomali na 2 mesiace. BTW kupovane a reklamovane v PCCKO.SK
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Napis svoju skusenost do temy o pccko.sk http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 7&start=90