Battlefield 3
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield 3
Na mouse 4 a 5 nejde ani mne, mavam tam vzdy nozik a granat. Trochu vacsie mohli dat tie spotovacie trojuholniky a tiez napisy nad spoluhracmi, castokrat neviem ci to neni nepriatel...a tiez aj A,B,C objective pismena vacsie.
btw nejdete na ts, zahrat daco?
a to s tym "i" vedla hry ze tam sa da zistit kod to ide iba ked mate uz nainstalovanu hru alebo ked sa uz instaluje. elementarovi to asi robi to co mne, pyta kod hned ako sa pokusi spustit stiahnute bf3, teda mne to pisalo toto
http://oi56.tinypic.com/6r0mqc.jpg ked som dal activate pytalo kod, purchase ma dalo do shopu.
btw nejdete na ts, zahrat daco?
a to s tym "i" vedla hry ze tam sa da zistit kod to ide iba ked mate uz nainstalovanu hru alebo ked sa uz instaluje. elementarovi to asi robi to co mne, pyta kod hned ako sa pokusi spustit stiahnute bf3, teda mne to pisalo toto
http://oi56.tinypic.com/6r0mqc.jpg ked som dal activate pytalo kod, purchase ma dalo do shopu.
Naposledy upravil/-a k0rben v Pi 30. Sep, 2011, 10:48, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Ta hra je proste brutal... :O aj som hral Caspiana (asi 30min som sa pozeral po servroch) no po 5 minutach mi to zamrzlo . Mam uplne vsetko na najvyssie, AA aj AF. a v metre este v parku som mal 50/70FPS. Vnutri som nemeral. Uz som odblokoval SV98 a je to krasa ako aj v BC2, az nato, ze sa mi zda, ze poloautomaticke sniperky su dost silne, kedze na 1 headku lahne. Zatial som pilotoval len vrtulnik a ten je teda dost zlozity na ovladanie . Tak ale ajtak nemam slov... Nehovoriac o tych glitchoch, no je to len beta, dufam ze vsetko opravia
no caspian je sranda, vyzera brutalne. nie je az taky problem sa tam dostat len aj vas po hre kickne?
- k0rben
- Používateľ
Zas take debilne skatulkovanie... ja som si dal na mk 11 acog a behal som po metre z baterkou. z toho ze ma niekto nieco otvorene nemusi hned vyplyvat jeho styl hry...
jo kickuje ma to po kole (aspon vcera to bolo tak)
jo kickuje ma to po kole (aspon vcera to bolo tak)
Naposledy upravil/-a k0rben v Pi 30. Sep, 2011, 11:04, upravené celkom 1 krát.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
to je hrozne on mal sniperku fuuuuuj...
ja mam v BC2ke najviac killou prave s sv98 tusim 1700 z toho 1200su hlavy tak neak... a to som vyhraval conquesty... nieje recon ako recon... som sa cudoval ako dobre mi to slo nemal som problem v niekoho behu alebo v skoku ked letel trafit ho do hlavy na marksmana to boli casy popripade 4ka optika a o vehicle killoch ani nehovorim...
ja mam v BC2ke najviac killou prave s sv98 tusim 1700 z toho 1200su hlavy tak neak... a to som vyhraval conquesty... nieje recon ako recon... som sa cudoval ako dobre mi to slo nemal som problem v niekoho behu alebo v skoku ked letel trafit ho do hlavy na marksmana to boli casy popripade 4ka optika a o vehicle killoch ani nehovorim...
Naposledy upravil/-a elementar v Pi 30. Sep, 2011, 11:04, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
haha, stanoval? ale nehvor? ja mam odomkunutu uz aj tu dalsiu. pouzivam sv98 spolu s m9 tactical. hned na prvych mcomch v metre pri acku ci defender alebo attacker pekne ich nicimm s takym kombom. vcera ked som koncil mal som 30/9. no len polovicu som mal so sniperkou. je sidearmy proste v tejto hre sboznujem a viem to s tymto kombom hravo ubranit. a hitboxy su tu uplne krasne prekopane, uz nemusim so snipou mu mierit za zadkom ako to bolo v bfbc2 a skumat ako daleko by to malo byt. tuna som uz ziskal pekna odhad a viem dat nepriatela za behu
http://www.battlefield-3.cz/update-serveru-pro-betu/
http://www.battlefield-3.cz/update-serveru-pro-betu/
paradaDnes 30.9. 2011 v 09:00 proběhne aktualizace serverů pro Battlefield 3 Betu. Aktualizace přinese tyto změny:
Zničitelnost terénu bude vypnuta. Důvod je využívání glitche, kdy se hráči pohybovali pod mapou. V plné verzi bude zničitelnost opět zapnuta a bez chyb.
Zavedení preround (předstartovní kolo) pro malý počet hráčů. Pokud se připojí 8 hráčů, začne normální hra s 10 vteřinovým odpočtem do začátku kola.
Opravy pro nejčastější důvody padání serverů, nahlášené za posledních 48 hodin.
Opravy pro pozápasové reporty do Battlelogu z konce kola. Takže hráči uvidí svůj postup v Battlelogu ještě více detailněji.
Naposledy upravil/-a hulo92 v Pi 30. Sep, 2011, 11:06, upravené celkom 1 krát.
no vcera som sedel vo vrtulniku 3x .. des a hruza
- hulo92
- Pokročilý používateľ
vrrrrrrrrrrr po tom update mi zrusili favourite servery motherfuckery jedny
hulo daj nik na bc alebo bf, to obzriem tu tvoju stats tam budes mat ikonu stanu kludne aj do ss
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak ako aj tu hulo92 - na battlelogu. ano, mam stan s grilom a parečkami ako avatar
No skúsil som to a celkom je to fajn. Grafika to zvláda, vyzerá to pekne a hrateľnosť tiež fajn. Len škoda, že sa nedá meniť controls
Hm ale ako sa vám podarilo hrať inú mapu? Mne to tam dalo len tú metro, cez quick match. Ale potom som si dal vyhľadať servery a je tam aj tá druhá mapa, lenže všetky servery plné a majú tam zámok, atak sú asi zamknuté...
Hm ale ako sa vám podarilo hrať inú mapu? Mne to tam dalo len tú metro, cez quick match. Ale potom som si dal vyhľadať servery a je tam aj tá druhá mapa, lenže všetky servery plné a majú tam zámok, atak sú asi zamknuté...
nejde ten tvoj nick ani na bf2 ani bc2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ja som myslel bf3, na co ty je bfbc2? ten uz nehravam...
- k0rben
- Používateľ
heslo je shoppingcartsareagoodride , ale meni sa. vcera bolo ine okolo 4tej.
inak kto by nevedel, myslim ze oki sa pytal baterka aj laser sa da vypinat defaultne T-ckom.
inak kto by nevedel, myslim ze oki sa pytal baterka aj laser sa da vypinat defaultne T-ckom.