Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Asi som sa zamiloval do Mercedesov nadobro Dalsie isto Mercedes tiez (pokukujem po SLKckach,zrejme dovoz a to niekedy buduci rok v lete).
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
wizo, s tym tenisakom to skusali mythbusters, nefunguje to v tom internetovom videu to odomkli centralom na DO a tak to spravili aby to vyzeralo ze loptickou
inak sak vyhackovat sa to da v pohode, pametam si jak si otec raz este v nakej 120tke ci v kerej marhe zabudol kluce, drot - slucka - prepchat za okno - zahaknut stuplik - potiahnut a je prinajhorsom dodrbes tesnenie...
inak sak vyhackovat sa to da v pohode, pametam si jak si otec raz este v nakej 120tke ci v kerej marhe zabudol kluce, drot - slucka - prepchat za okno - zahaknut stuplik - potiahnut a je prinajhorsom dodrbes tesnenie...
Steam: michalsveto
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Mne sa stalo podobne... tiez S105 ale v trochu pozmenenej forme... obsmrdali na parkovisku tak som poprosil ci by nevedeli poradit kde a ako to otvorit (mobily boli luxus vtedy) a oni nasli drat na zemi a otvorili mi ho sami. Doklady nepytali Je pravda ze som tam stal so zenou a malym deckom.HellAngel napísal:Tak zobral mi drot, srpavil slucku a behom chvile som mal skodovicu otvorenu a potom povedal ze teraz tie doklady
A este jeden... Ked sa mi to stalo 2x, a hladal som po sidlisku drat na zemi... Chlapik povedal ze u nich vo vchode uz maju drat na schrankach polozeny a spravne ohnuty.... Ze pre istotu keby daco...
- landrower
- Pokročilý používateľ
inak to sa cudujem, ze proste nikdy nebol problem najst drat na zemi ked sa nam cosi take stalo
a ako vidim nielen nam..
a ako vidim nielen nam..
Na skodovkach netrebalo ani drat, s trochou stastia sa dalo aj tym tesnenim.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
tak tak... tesnenie používam dosť často
v tomto pripade sa to neťahá, ale zatláča a šuplík vyskočí...
v tomto pripade sa to neťahá, ale zatláča a šuplík vyskočí...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
pirát
Inak máš stále Octaviu, alebo si prešiel už ku japoncom?
Inak máš stále Octaviu, alebo si prešiel už ku japoncom?
Snake napísal:Kamoš zapracoval na Silvii
??? Silvia ? Oni sú aj s volantom na našej strane ? Kde to zoženiem ? Normál S15 áno ? Alebo to je S14 ?
Momentálne jazdím na tomto fešim
Naposledy upravil/-a MaceKx v Po 03. Okt, 2011, 18:44, upravené celkom 1 krát.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ta silvia vyzera fajn, ale origo mam radsej
to je origolandrower napísal:ta silvia vyzera fajn, ale origo mam radsej
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
tie kolesa maju vacsiu hodnotu ako to autoMaceKx napísal: Momentálne jazdím na tomto fešim