Zdravim, chcem sa opytat ci je mozne nainstalovat Windows 7 na tento notebook. Ale nie sposobom dual boot ale ako samostatnu a plnohodnotnu instalaciu. Ci je tento windows aj plne kompatibilny s macbookom, ci funguju vsetky ovladace a podobne.
Dakujem.
MacBook Pro 15 instalacia windowsu 7
MacBook Pro 15 instalacia windowsu 7
http://www.lockon.webzdarma.cz
MSI K8 Neo4Ultra Platinum█AMD Athlon 64 3200 s939█1024MB Kingston 566Mhz
Gainward Nvidia 7800GT 512MB█Fortron 400W█Realtek AC/97
Saitek X-52█SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQ█Maxtor 160GB SATA█Thermaltake WaterCooling CPU/VGA
Saitek X-52█SeaGate Barracuda 240GB SATA NCQ█Maxtor 160GB SATA█Thermaltake WaterCooling CPU/VGA
Re: MacBook Pro 15 instalacia windowsu 7
tema presunuta do spravnej sekcie, toto nepatri do nakupnej poradne
teoreticky to je mozne, kamarat to teraz skusal tiez na macbook pro 15 (ten s najvyssou konfiguraciou) a nejak sa mu nedarilo. neviem ci jeho neschopnostou alebo je tam fakt nejaky zadrhel . oficialna podpora zo strany applu samozrejme nie je, z pochopitelnych dovodov
hladal by som po nete, google ti urcite pomoze najst fora kde to riesili atd.
teoreticky to je mozne, kamarat to teraz skusal tiez na macbook pro 15 (ten s najvyssou konfiguraciou) a nejak sa mu nedarilo. neviem ci jeho neschopnostou alebo je tam fakt nejaky zadrhel . oficialna podpora zo strany applu samozrejme nie je, z pochopitelnych dovodov
hladal by som po nete, google ti urcite pomoze najst fora kde to riesili atd.
este nech mi niekto povie naco si kupuje mac za strasne prachy aby tam daval potom win?
toto mi nejako nejde do hlavy...ci len preto aby som mohol povedat ze mam mac?
toto mi nejako nejde do hlavy...ci len preto aby som mohol povedat ze mam mac?
Spoiler: ukázať
hawkeye - zdrz sa OT, vobec mu neradis a riesis nieco co je jeho vec nie tvoja
PS: kazdy vie ze macy su dobre stroje a ze mac OS ma iste obemedzenia preto sa hodi mat oba systemy. skoda len tej ceny u nas... ale to je na inu debatu
PS: kazdy vie ze macy su dobre stroje a ze mac OS ma iste obemedzenia preto sa hodi mat oba systemy. skoda len tej ceny u nas... ale to je na inu debatu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zhruba tento postup (obrazky tam uz bohuzial nie su, a chces W7 namiesto WV):
http://derekhat.com/install-vista-on-a- ... -bootcamp/
Suhlasim ale s hawkeye, nechapem zmysel Macbooku bez OS X. Chapem zmysel Windows na Macbooku sucasne s OS X, ale bez...
http://derekhat.com/install-vista-on-a- ... -bootcamp/
Suhlasim ale s hawkeye, nechapem zmysel Macbooku bez OS X. Chapem zmysel Windows na Macbooku sucasne s OS X, ale bez...
Dakujem za odpovede.
Preco su vlastne take problemy pri instalaci windowsu na mac?, ved je to vlastne normalny notebook kde je len hodeny operacny system od applu , a pokial sa sformatuje hardisk tak bude nabiehat len zakladny BIOS nie?
Preco su vlastne take problemy pri instalaci windowsu na mac?, ved je to vlastne normalny notebook kde je len hodeny operacny system od applu , a pokial sa sformatuje hardisk tak bude nabiehat len zakladny BIOS nie?
Tiež som nad tým rozmýšľal, keď som si inštaloval 7-ku na môj MacBook Pro. Ono to je v podstate celkom jednoduché. Len nabootuješ z Windows z DVD a pri inštalácii preformátuješ všetky partície, vrátane tej, kde je Mac OS X. Preto, keď chceš mať dual boot, tak musíš dávať pozor, aby si si Windows nenainštaloval na partíciu s Mac OS X. Aspoň tak by to malo fungovať. Ale radšej skús ten návod. Inak je pravda, že Mac bez Mac OS X nie je Mac, ale proti gustu... Takže veľa šťastia, potom napíš, ako to ide.
Podarila si ta instalacia?Xenon napísal:Tiež som nad tým rozmýšľal, keď som si inštaloval 7-ku na môj MacBook Pro. Ono to je v podstate celkom jednoduché. Len nabootuješ z Windows z DVD a pri inštalácii preformátuješ všetky partície, vrátane tej, kde je Mac OS X. Preto, keď chceš mať dual boot, tak musíš dávať pozor, aby si si Windows nenainštaloval na partíciu s Mac OS X. Aspoň tak by to malo fungovať. Ale radšej skús ten návod. Inak je pravda, že Mac bez Mac OS X nie je Mac, ale proti gustu... Takže veľa šťastia, potom napíš, ako to ide.
Nahodou niekdo nevie co sa stane s vydrzou baterie?
ja osm instaloval nedavno... stacilo nainstalovat win, z cd apple nainstalovat boot camp a boli vsetky ovladace. S bateriou to neje take dobre (vydrz cca o hodinu dole).
tiez mi unika preco si niekto kupil mac bez mac os, kedze si staci dokupit paralels a ide vsetko ako treba
tiez mi unika preco si niekto kupil mac bez mac os, kedze si staci dokupit paralels a ide vsetko ako treba
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
Ja mám dual boot. Výdrž ak máš 15 / 17 palcovú verziu je okolo 4 a pol hodiny. Pretože pod Windowsom nejde prepínať grafiky. Ide stále dedikovaná od ATI. A prečo sa to nedá tak jednoducho ? Lebo si si kúpil Mac. Tak sa primárne očakáva, že budeš robiť väčšinu práce pod Mac OS X. Ja mám Windows v podstate len na hry. Všetky programy, ktoré som myslel, že mi pod Mac-om nepôjdu (programovacie prostredia a pod.) sú aj na Mac, takže to robím pod Macom. A tá parádna vádrž batérie siahajúca na 10 hodín...