Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ale jo máš pravdu a ja sa za to neurazim lebo auto v takej výbave za 1300 € nekúpiš a ešte k tomu krásny 2 liter V6 (napr. aut. klima, 4x el. okna, el. zrkadla, el. šiber,el. sklopne zrkadla, vyhrievané zrkadla, vyhrievané čelne sklo ! zadne tiež samozrejme, el. nastavitelné sedadlo vodiča, alarm, ABS, všade kotúčové brzdy atď. môžem pokračovať to je ročník 1996 som druhý majiteľ mám aj faktúru z 1996 cena bola 1250000 Sk ja sa iba usmievam nad dnešnou hodnotou toho auta)
Uvediem to na pravú mieru, toto auto bolo od malička môj sen tak som si ho splnil, je to už starý stroj ale komfort je na nezaplatenie bežne jazdím na KIA RIO a to sa nedá porovnať Kedysi to bolo drahé aj pred pár rokami ešte, teraz tie ceny sú prijateľné až smiešne ale zasa diely drahé a pekne to papá, ale hlavné je že SOM SI SPLNIL SEN
Uvediem to na pravú mieru, toto auto bolo od malička môj sen tak som si ho splnil, je to už starý stroj ale komfort je na nezaplatenie bežne jazdím na KIA RIO a to sa nedá porovnať Kedysi to bolo drahé aj pred pár rokami ešte, teraz tie ceny sú prijateľné až smiešne ale zasa diely drahé a pekne to papá, ale hlavné je že SOM SI SPLNIL SEN
Naposledy upravil/-a MaceKx v Po 03. Okt, 2011, 20:52, upravené celkom 2 krát.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
to je pontiac, mazda alebo nieco take??
//ano je to mazda, dobre som si myslel
//ano je to mazda, dobre som si myslel
Hen odborník sa ozval, ty jazdíš na čom, povedz nám, nie na čom ťa vyváža strýko/babka/pes ale ty konkrétne1adad1 napísal:tie kolesa maju vacsiu hodnotu ako to autoMaceKx napísal: Momentálne jazdím na tomto fešim
.
Tak tak Mazda výhody to auto má strašné a to že ich strašne málo vyrobilo sa iba 72101 ks a s toho iba 20000 putovalo do EU, je to taká raritka na ceste, dá sa na tom vyjašiť tá V6 má nádherný zvuk komfort to snáď nemusím písať stále sa za tým ľudia otočia a niektorý sa pýtajú čo to je a hlavne tomu nehádajú pomaly 20 rokov lebo od 1992 sa predavali
// Snake nechaj ho má pravdu za auto som dal 1300 € + 500 € opravy (rozvody, pumpa, kĺby) kola stáli cca. aj s pneu 1400 € ale tak tie sa nestratia
// Snake nechaj ho má pravdu za auto som dal 1300 € + 500 € opravy (rozvody, pumpa, kĺby) kola stáli cca. aj s pneu 1400 € ale tak tie sa nestratia
Nejde o to či to je tak alebo nie, ale nepáčia sa mi takéto komentáre od človeka čo jazdí max bicyklom.
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Keby osm mal také auto, tak som šťastný ako blcha, Adad, pochopíš, keď si budeš musieť sám niečo kúpiť z vlastného
+ s kamošom dumeme nad Ticom,tam napr. diaľničná výjde toľko, čo polovica auta, ale bude to naše proste a do školy nám to postačí
+ s kamošom dumeme nad Ticom,tam napr. diaľničná výjde toľko, čo polovica auta, ale bude to naše proste a do školy nám to postačí
Naposledy upravil/-a Krutibrko v Po 03. Okt, 2011, 20:54, upravené celkom 2 krát.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja poznam silviu taktoSnake napísal:to je origolandrower napísal:ta silvia vyzera fajn, ale origo mam radsej
http://carphotos.cardomain.com/ride_ima ... _large.jpg
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
To je stará silvia S13 alebo S12 ja sa v tom nevyznám už
Snake tvoj kamoš má S14 alebo to je S15 lebo S14 sa dovážali aj do EU a mali riadenie na ľavo ale S15 sa dali iba prerobiť na ľavostranné riadenie. Keď je to S15 závidím 6 valec turbo 250 koní keď sa nemýlim.
// čo si poslal foto je S13 na betón
/// Snake je to S14 tiež na betón
Snake tvoj kamoš má S14 alebo to je S15 lebo S14 sa dovážali aj do EU a mali riadenie na ľavo ale S15 sa dali iba prerobiť na ľavostranné riadenie. Keď je to S15 závidím 6 valec turbo 250 koní keď sa nemýlim.
// čo si poslal foto je S13 na betón
/// Snake je to S14 tiež na betón
Naposledy upravil/-a MaceKx v Po 03. Okt, 2011, 21:01, upravené celkom 1 krát.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
@Krutibrko: A na čo ti to bude?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
No na čo ? na to aby machroval samozrejme aj jazdiť na tom môže
- landrower
- Pokročilý používateľ
asi to tak bude no
(a inak krutibrkovi to bude na to naco mne je felicia - viem sa vsade dostat aj bez toho, ale to sa vieme v zasade vsetci, auto je isty komfort, a preco si ho nedopriat ked clovek ma tu moznost? )
(a inak krutibrkovi to bude na to naco mne je felicia - viem sa vsade dostat aj bez toho, ale to sa vieme v zasade vsetci, auto je isty komfort, a preco si ho nedopriat ked clovek ma tu moznost? )
- landrower
- Pokročilý používateľ
potom upravujem svoje tvrdenie na "starsie boli krajsie"
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Na čo mi bude Tico? Výjde ma to lacnejšie ako MHD ( fakt, nekecám ) .
Keď na ňom jazdíš ako prasa po meste, tak je spotreba max 5l , nehovoriac o cene, za ktorú si ho vybavujeme ( poviem tak, škodovice idú drahšie po bazároch ), takže tak... 1 chatu vynechám / poriadny víkend a kúpime si na polovicu Tico
Keď na ňom jazdíš ako prasa po meste, tak je spotreba max 5l , nehovoriac o cene, za ktorú si ho vybavujeme ( poviem tak, škodovice idú drahšie po bazároch ), takže tak... 1 chatu vynechám / poriadny víkend a kúpime si na polovicu Tico