Všeobecná diskusia
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ale benzín nie je všetka cena z auta.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
tico odhadujem tak 2-3 stovky ... ak to ma cez znameho, tak mozno este menej
po meste 5l je realnych, mimomesto aj 4l na 100 sa da ...
len je to papierove vozitko, tak sa modli, aby do teba nikto nevrazil
aa ... a da sa to jednoducho poskladat/rozobrat, a odvezie to pomaly vsetko ... taka jednoducha skladacka
po meste 5l je realnych, mimomesto aj 4l na 100 sa da ...
len je to papierove vozitko, tak sa modli, aby do teba nikto nevrazil
aa ... a da sa to jednoducho poskladat/rozobrat, a odvezie to pomaly vsetko ... taka jednoducha skladacka
lava, prava, lava, prava ...
Nahodou... Ja mam RIO rad aj ked zerie viac ako je mi lubo...MaceKx napísal:...bežne jazdím na KIA RIO a to sa nedá porovnať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Tak do skoly mi cesta motorkou trva tiez kratsie ako autobusom,akurat k tomu musim pripocitat ze sa musim obliect,otvorit garaz,vydolovat a vyposuvat 230kg stroj ,zavriet garaz...no mozem sa nato v.srat,este si ani zapalit nestihnem...
Radsej idem pekne autobusom zapalim si v klude ,ked nestihnem mam vyhovorku ze meskal bus a nemusim sa stresovat ze ma niekto spiaci za volantom rano sepali
Radsej idem pekne autobusom zapalim si v klude ,ked nestihnem mam vyhovorku ze meskal bus a nemusim sa stresovat ze ma niekto spiaci za volantom rano sepali
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ta mazda vyzera skutocne luxusne. Velmi zachovaly stav.
kolko ti to papa? to mas 2,5l??
kolko ti to papa? to mas 2,5l??
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- qq6600
- Používateľ
MaceKx napísal: ...krásny 2 liter V6 ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
aha to som si nevsimol, osm myslel ze to ma ten 2,5l 24v 6V. ale aj tak velmi zachovaly kusok na svoj vek.
adad: ty si ten pripad cloveka co by sa mal naucit najprv mysliet a potom hovorit. Mozno to auto ma svoj vek a cena nie je vysoka, ale mozem ti povedat ze tieto stare japonce kolko krat este aj dnes preskocia co sa do kvality tyka dnesne auta. Ja som mal micka z 1994 a mal by som ho dodnes keby nebolo jedneho idiota. ako povedal bolek: dela machra a hajzlel ma na chodbe
adad: ty si ten pripad cloveka co by sa mal naucit najprv mysliet a potom hovorit. Mozno to auto ma svoj vek a cena nie je vysoka, ale mozem ti povedat ze tieto stare japonce kolko krat este aj dnes preskocia co sa do kvality tyka dnesne auta. Ja som mal micka z 1994 a mal by som ho dodnes keby nebolo jedneho idiota. ako povedal bolek: dela machra a hajzlel ma na chodbe
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
do takej veci ako Tico by som sa bal sadnut...ak by som sa tam teda zmestil
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nahodou, do tica nikto nenabura, lebo to co by teba vyslo cele auto tak ich vyjde len jedna blbosticka
Steam: michalsveto
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Rakva na kolesach. Sa pamatam, ako sme na strednej 4 to auto zdvihli a premiestnili ucitelke o 100 metrov inde
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
brachovej spoluziacke toto spravili s Aygom (na parkovisku jak sa stoji vedla seba tak jej to tak otocili ze predkom aj zadom k dveram okolostojacich aut ) (pre tych co ma nepochopili - lebo som to dost divne vysvetlil, prestavte si to takto: |-| )
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
Ja radsej nenapisem co spravil bratranec s kamaratmi ucitelkinej Fiat-ke 126
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
áno, viem, benzín nie je všetko, má k tomu nejaké náhradné diely + keby trebalo, tak si zoženiem, nehovoriac o tom, že ho teraz dával dokopy, chcem ho na cca rok max ( na VŠ mi bude na 2 veci ) , takže skôr ako zábavku, brali by sme ho dvaja, teda všetko deleno 2, na normálne jazdenie mám rodičovské autá, o tomto nebudú vedieť....
Beriem to tak, že radšej teraz padnem na hubu, keď si to môžem dovoliť ( živia ma rodičia, teda mám kde spať, najesť sa, atď ) a nie v budúcnosti, keď budem dúfam osamostatnený
Beriem to tak, že radšej teraz padnem na hubu, keď si to môžem dovoliť ( živia ma rodičia, teda mám kde spať, najesť sa, atď ) a nie v budúcnosti, keď budem dúfam osamostatnený