Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Už ma tá hra začína pekne s*rať. Dnes mi to asi 2x padlo a 4x zamrzlo a teraz hrám, mám skore 26/8 a ono to padne a o hitovaní nepriateľa ani nevravím, často sa mi stáva že doňho šijem a on má 100% života... táto beta je čistý fail
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
nehrajFerdie napísal:Už ma tá hra začína pekne s*rať. Dnes mi to asi 2x padlo a 4x zamrzlo a teraz hrám, mám skore 26/8 a ono to padne a o hitovaní nepriateľa ani nevravím, často sa mi stáva že doňho šijem a on má 100% života... táto beta je čistý fail
Spoiler: ukázať
dufam ze v bf3 pojde tiez tak lahko ako v bc2 odstrelit pilota
RANKED SERVER BATTLEFIELD 3
Zhanam ludi ktory by sa podielali na prevadzkovani bf3 servera, ako financne tak aj spravou. Piste len ty co mate zaujem, alebo ak uz ste nejaka skupina mozem sa ja pridat k Vam ak sa mi budu lubit podmienky.
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
nj aj mne dobre zacina blbnut ta hra.. chapem ze je to len beta.. proste dam si spawn, spawne ma, ale neda sa mi hybat, nemam zbran, nemozem sa suicidnut, proste nic... takze nanovo hra.. a toto mi zacalo robit dost casto
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Každopadne netreba hru zatracovať ale počkať si na final RLS. Betu nemá cenu hodnotiť..
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
otazka je ako bude hra vyzerat pri vydani, ked mesiac pred vydanim je v akejsi prealpha verzii.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
kto si pamata ako na tom bol BC2 v bete ? tiez to bolo taketo rozbite ?
http://youtu.be/ZY0O5K3jcMg
Pre všetkých ktorý ocudzujú BF3 len kôli Beta verzii a nechápu tento pojem a dôvod vydania tejto verzí BF3!!!
Je to v češtine a dúfam že to už pochopíte a aj to že to nie je ani zdaleka aktuálna verzia hry!
Pre všetkých ktorý ocudzujú BF3 len kôli Beta verzii a nechápu tento pojem a dôvod vydania tejto verzí BF3!!!
Je to v češtine a dúfam že to už pochopíte a aj to že to nie je ani zdaleka aktuálna verzia hry!
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Klientska cast je praveze velmi stara. Beta test bol hlavne o rieseni netcode, teda testovanie zatazenia servrov atd.killswitch napísal:otazka je ako bude hra vyzerat pri vydani, ked mesiac pred vydanim je v akejsi prealpha verzii.
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
Praveze nie, malo to len male nedostatky a bolo to ovela hratelnejsie. Pamatam si ze v tom case som valil nonstop MW2 a stacil mi prvy kontakt s BC, aby som sa s COD seriou rozlucil nadobro.Mučo Mačo napísal:kto si pamata ako na tom bol BC2 v bete ? tiez to bolo taketo rozbite ?
BF3 Beta je ale uplne jasny fail z pohladu hratelnosti a jednoznacne je jeho ucel vymedzeny len na testovanie. Ved len forum vlakno s 'Bugs&Issues' malo po par dnoch 25K topicov!!! Mna ako BF fana DICE pristup voci nam hracom uraza a vyslovene z nas urobili ovce (10mil. oviec) co zadarmo odvadzaju ich pracu.. A vyhovorky typu "ved je to Beta, nikto nam ju nekaze hrat" by hraci akceptovat nemali. My sme ich zakaznici a testovanie je ich robota, nie nasa.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
tak je
a btw 12 mega oviec, co som cital ja
a btw 12 mega oviec, co som cital ja
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ale to nieje vyhovorka ... a teda kto to komu kaze hrat ? nechapem .. to ty hovoris ze by to akceptovat nemali ? natovasetko to tych 10mil oviec akceptovalo ..gauntl3t napísal:Mučo Mačo napísal:A vyhovorky typu "ved je to Beta, nikto nam ju nekaze hrat" by hraci akceptovat nemali
tvorcovia nieco spravia .. vysledok daco sa nam na tom nepaci
mame moznost samy ovplivnit vysledok - vysledok zas sa nam (tebe) to nepaci
tak co vlastne chceme?
a mimochodom ked skusaju tie servre ako si to maju samy odskusat ? to v DICE pracuje tolko ludi ze to mozu samy odskusat ?