Skus fakehedu OV#3 /OV#4 CB, tam by nemalo lagovat ... teda ked som ja hral nikomu nelagovaloFEAR napísal:teraz som bol z Okim na i3D net a este horsie ..Brandoo napísal:To laguje iba na Fakehede OLD HW ... zatial co som ja testoval
Battlefield 3
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Battlefield 3
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
v tom videu to ide ovela lepsie ako ta beta...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
musí to ísť lepšie, aby navnadili ľudíM1ch4l napísal:v tom videu to ide ovela lepsie ako ta beta...
s pozdravom, crux.
- pretoze kadzy pise ako keby zato zaplatil a hral finalnu hru .. nevadi rucna nadalej ..preco by sa tu nemali objavovat prispevky, ze je to zle, ked to naozaj je zle?
po 28smom mozme o tomkecat .. ked chces dnes prv odhamajAk si niekto mysli, ze finalna verzia bude nejako zasadne ina, tak je dost naivny.
nemas este jednu vestecku gulu ?- Finalna verzia bude mat vychytane tie najvacsie a najpodstatnejsie bugy, ale kopec drobnosti tam urcite este zostane...alebo posunu datum vydania..
- aky mas tam u nich plat ?Beta je najpravdepodobnejsie aktualna verzia z cias, kedy bola vydana a debugging ide o dost pomalsie ako samotna tvorba.
... hej no to uvidime asi my ostatny ..ty a par jedincov to uz vedia dnes ..Ale ved uvidime, ake to bude
- tu uz nepomoze ani odhamatA to, ze beta je demo...to je dnes fakt.
-
-Beta je modernejsia ako demo, vacsinou sa robi multiplayer, moze mat nejakym sposobom obmedzeny pristup (aspon docasne), vobec nemusi byt tak odladena ako demo...a je to zhruba rovnaka (ak nie niekedy lepsia) moznost prezentacie svojej hry. Pre nich je daleko vyhodnejsie robit betu ako demo...pretoze nejake chyby objavia uzivatelia za nich, objavia to, co ich nenapadlo, mozu sa lepsie vyhovorit a konecny efekt je rovnaky...ludia si hru vyskusaju
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Teraz som akurát zahral Caspian..
Niečo úzasné lietať s jetom
Celkovo mi to išlo plynule, žiadne lagy ani nič podobné..
Niečo úzasné lietať s jetom
Celkovo mi to išlo plynule, žiadne lagy ani nič podobné..
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Letiet je uzas ale zostrelit nepriatela - je nemozne
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
FEAR....kvoli tomu, ze ty si super najvacsi zastanca battlefieldu, nemusis spochybnovat hocico, co povie niekto proti BF3, ale ako chces...
posledne video: ak taka lama je executive producer, tak to sa potom nedivim uz nicomu o tej hre.
posledne video: ak taka lama je executive producer, tak to sa potom nedivim uz nicomu o tej hre.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Asi tak... tak isto ma velmi sklamal vrtulnikvmm napísal:Letiet je uzas ale zostrelit nepriatela - je nemozne
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
no hlavne ze ty si to uz dnes zhrnul ... kasli na to robte si co chcete ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to producent ma byt hned hyper skiller? on tu hru produkuje, na hranie maju testerov. btw. ty mas tiez vestecku gulu ze vies ze kto to hra? moze to hrat jeho babka a on to komentujeM1ch4l napísal:FEAR....kvoli tomu, ze ty si super najvacsi zastanca battlefieldu, nemusis spochybnovat hocico, co povie niekto proti BF3, ale ako chces...
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
tak bud nevies anglicky alebo je ten producent posahanec
no ja si to kupim az ked to bude fungovat frflat nejdem kym je to zadarmo
no ja si to kupim az ked to bude fungovat frflat nejdem kym je to zadarmo
Samozrejme ze v tych videach to ide lepsie ked tam to pravdepodobne fici na aktualnej verzii hry.
Uz pochopte ze Beta verzia je starsia verzia tejto hry! Tzn. ze Battlefield 3 ktore vyjde vo finalnej verzii bude minimalne o 2mesiace novsia verzia ako Beta... A toto nesnivam ale su to fakty. A za 2 mesiace sa da vytvorit a upravit velke mnozstvo veci.
Aby ste lepsie pochopili co znamenaju 2 mesiace prace. Zoberte si ze CoD vychadza myslim ze kazdych 12mesiacov nove. To znamena ze pri vyvoji hry je dolezity aj jeden samotny den.
Uz pochopte ze Beta verzia je starsia verzia tejto hry! Tzn. ze Battlefield 3 ktore vyjde vo finalnej verzii bude minimalne o 2mesiace novsia verzia ako Beta... A toto nesnivam ale su to fakty. A za 2 mesiace sa da vytvorit a upravit velke mnozstvo veci.
Aby ste lepsie pochopili co znamenaju 2 mesiace prace. Zoberte si ze CoD vychadza myslim ze kazdych 12mesiacov nove. To znamena ze pri vyvoji hry je dolezity aj jeden samotny den.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
M1chal - on nie je lama len to hral na PS3 ke a ak si nehral nikdy na konzole FPS ver mi nie je to žiadna sranda trafiť sa do niekoho...