Battlefield 3
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Battlefield 3
dnes som si vsimol na UMP-45 , detail , nepodstatny , ale mna by potesil
Ked , menim pocet strelby ( no neviem ako napisat -> auto, davka , single) tak , na modely je stale nastavene to iste
http://en.wikipedia.org/wiki/File:HKUMP45.JPG
packa napravo
Ked , menim pocet strelby ( no neviem ako napisat -> auto, davka , single) tak , na modely je stale nastavene to iste
packa napravo
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
na screenshotoch vyzerá hra vždy lepšieAssassin napísal:tak preorder limit edition CZ BF3 uz je vybaveny dost sa tesim na SP cast tiero screeny su nadherne - http://www.sector.sk/novinka/63393/zabe ... eldu_3.htm
nuž, také detaily ich IMHO momentálne netrápiaLordKJ napísal:dnes som si vsimol na UMP-45 , detail , nepodstatny , ale mna by potesil
packa napravo
skôr režím strelby, automatika, poloautomatika
s pozdravom, crux.
Podla vsetkych informacii co som sa docital bude single-player pecka!Assassin napísal:tak preorder limit edition CZ BF3 uz je vybaveny dost sa tesim na SP cast tiero screeny su nadherne - http://www.sector.sk/novinka/63393/zabe ... eldu_3.htm
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Mne to robilo, keď som mal OC na grafike..pepa napísal:Nestava sa Vam ze hrate a z niciho nic hraz zamrzne?rsp zasekne ostane stat musim ctrl+alt+del a vypnut aplikaciu.Stava sa mi to dost casto asi musim reinstal.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
odkial beries?Assassin napísal:tak preorder limit edition CZ BF3 uz je vybaveny dost sa tesim na SP cast tiero screeny su nadherne - http://www.sector.sk/novinka/63393/zabe ... eldu_3.htm
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
screenshoty a videa vypadaju furt lepsie..kua ludia,uz ste ako opice poniektori..furt omielate ako to paradne vypada a ked to vyjde tak to budete porovnavat so screenshotmi a videami ..sami si stym budete kazit hru
btw funguje vam padak v caspiku ?
btw funguje vam padak v caspiku ?
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ne 09. Okt, 2011, 17:18, upravené celkom 1 krát.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
musim sa priznat, ze sa mi celkom zapacilo jazdit v tanku
slo by mi to ale daleko lepsie, keby mi to tak nesekalo
inak ma stve, ze vsetko treba odomknut...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Ja ale nemam pretocenu gpu,teda je od vyrobcu pretaktovana,ale odomna nikdy ziadny zasah nebolSphyn0x napísal:Mne to robilo, keď som mal OC na grafike..pepa napísal:Nestava sa Vam ze hrate a z niciho nic hraz zamrzne?rsp zasekne ostane stat musim ctrl+alt+del a vypnut aplikaciu.Stava sa mi to dost casto asi musim reinstal.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
inak je zaujimave ako sa rychlo menia nazory na nete..zrejme staci aby nejaka autorita prehlasila hru za sracku a hned po forach mate milion deti co budu pisat aka je ta hra sracka a hlavne v porovnani s bf2..duplovane ked bf2 ani nehrali
Pre mna je to postupne otvaranie veci skor nieco ako vyzva jednoducho ma to bavi postupovat a mat cim dalej tym lepsiu vybavuM1ch4l napísal:musim sa priznat, ze sa mi celkom zapacilo jazdit v tanku
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
da sa na betu pripojit aj nejak inak nez cez fasisticky origin?
neviem vyriesit problem so svojou nepingnutelnostou, na steame som betu BF3 nenasiel
neviem vyriesit problem so svojou nepingnutelnostou, na steame som betu BF3 nenasiel
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
neda, ked sa neda pignut skus rovno na nejaky server.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ano, nejake to odomykanie zmysel ma, ale napr. nutnost odomykat zoom s tankom je podla mna blbost, ale aj ine veci
mozno to nakoniec nebude take zle ako som si myslel...ta beta ma kopec much, ale plnu predsa nejako doladia a gameplay sa celkom da, ked su vozidla...bez vozidiel sa mi to moc nepaci.
tiez sa mi nepaci brutalny rozdiel medzi ranks, ked si low-rank, mas len male sance...
no aj keby to bolo hociako super, ja si to zial nezahram, pretoze realne je to na notase skoro nehratelne...este betu znesiem, to len skusam, ale rozhodne si hru nekupim ked viem, ze bude takmer nehratelna
mozno to nakoniec nebude take zle ako som si myslel...ta beta ma kopec much, ale plnu predsa nejako doladia a gameplay sa celkom da, ked su vozidla...bez vozidiel sa mi to moc nepaci.
tiez sa mi nepaci brutalny rozdiel medzi ranks, ked si low-rank, mas len male sance...
no aj keby to bolo hociako super, ja si to zial nezahram, pretoze realne je to na notase skoro nehratelne...este betu znesiem, to len skusam, ale rozhodne si hru nekupim ked viem, ze bude takmer nehratelna
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Zdravím, mne sa stáva zase že na serveroch kde je punk buster tak ma asi po minute vyhodí z hry : You were disconnected from the server. Nestáva sa to niekomu z vás? Už neviem čo mám robiť. Aj som updatol Punk Buster, odinstaloval, znova nainstaloval a nic mi nepomaha
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.battlefield-3.cz/battlefield ... 1-ve-1200/
Battlefield 3 Beta končí 10.10. 2011 ve 12:00
Battlefield 3 Beta končí 10.10. 2011 ve 12:00