Battlefield: Bad Company 2
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Re: Battlefield: Bad Company 2
Jojo, ties sa mi obcas podari, ale este nikdy ma nenapadlo lietat viac menej za tym ucelom
Dokonca, najvacsia haloz co som spravil bola ze som zostrelil blackhawka, a typek co z neho vyskocil letel an padaku, tak som ho vo vzduchu nabral- v pohode roadkill
Dokonca, najvacsia haloz co som spravil bola ze som zostrelil blackhawka, a typek co z neho vyskocil letel an padaku, tak som ho vo vzduchu nabral- v pohode roadkill
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Hento je podlamna V.ELECT specializacia a na xboxe, lebo len xboxove videa som s takymto cervenym videl.
http://battlefield.wikia.com/wiki/Elect ... re_Package
a vsimnite si ako mu na minimape blika kruh okolo heli. Divne je ze to takto oznacuje len na xku.
http://battlefield.wikia.com/wiki/Elect ... re_Package
a vsimnite si ako mu na minimape blika kruh okolo heli. Divne je ze to takto oznacuje len na xku.
Spoiler: ukázať
Neviem co to dnes je ale po prvykrat mam problemy s mojim BC2, po pripojeni na hocaky server ma po cca 2 minutach odpoji zo severa PunkBuster a pise mi No packet flow, predtym Ignoring querry ci co....omg, co tomu sibe. Uz to trva asi hodinu a dnes si uz asi zrejme nezahram... Cim to moze byt?
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
robi to viacerym, mne hlavne vtedy ak mam stabilitu pripojenia na menej percent. otestuj tu
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Ergo, pravá príčina je hra, ktorej sa nepáčia výkyvy pripojenia na internet. Ďalšia "lahôdka" ktorú má len DICE v Battlefield hrách.
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
fuu tak to si zrejme vobec nezahram na mojom grcnete..
nemas tuneup .. nahodou ?Jay-T napísal:Neviem co to dnes je ale po prvykrat mam problemy s mojim BC2, po pripojeni na hocaky server ma po cca 2 minutach odpoji zo severa PunkBuster a pise mi No packet flow, predtym Ignoring querry ci co....omg, co tomu sibe. Uz to trva asi hodinu a dnes si uz asi zrejme nezahram... Cim to moze byt?
No zrejme to bude nakoniec tou stabilitou pripojenia ako sa zdaa...diky moc, aspon nemusim patrat dalej. Btw taketo nieco mam cakat aj v BF3ke, kedze sa chystam na jej kupu? Snad to ta moja 4890ka utiahne, aj ked som uvazoval nad jej vymenou za 560Ti (oplati sa mi to vobec kedze citam ze nejaky extra rozdiel medzi nastaveniami moc vidiet nie je). No a tuneup nemam, mal som ho chvilu a vyhodil som ho...
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Ako mate na klavesnici natavene ovladanie vrtulnika? Lebo ja lietam s nim ako keby som mal tri promile.....
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
pripajam sa, dajte pls nejake zakladne tipy, ako lietat s heli
- k0rben
- Používateľ
W-plyn,S-brzda,A-otocka dolava,D-otocka doprava
sipky : hore-sklopenie nosu,dole-naklon dozadu,dolava-naklon dolava,doprava-naklon doprava
takto to mam ja
kombinacie sa daju robit to je jasne, napriklad taky funneling, kruzenie okolo niecoho v pravom/lavom naklone atd.
hlavne skusat skusat a skusat, mam jeden tip, ak prilis sklopite nos dole a zacnete sa rutit k zemi treba pustit plyn a dat plny zadny naklon (ovsem funguje len ak nieste uz vo vertikalnej pozicii, t.j na 'dobrej' ceste k prekruteniu)
sipky : hore-sklopenie nosu,dole-naklon dozadu,dolava-naklon dolava,doprava-naklon doprava
takto to mam ja
kombinacie sa daju robit to je jasne, napriklad taky funneling, kruzenie okolo niecoho v pravom/lavom naklone atd.
hlavne skusat skusat a skusat, mam jeden tip, ak prilis sklopite nos dole a zacnete sa rutit k zemi treba pustit plyn a dat plny zadny naklon (ovsem funguje len ak nieste uz vo vertikalnej pozicii, t.j na 'dobrej' ceste k prekruteniu)
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Hm, zaujimave, urcite skusim. Mam vsak otazocku....cim strielas ked mas obe ruky na klavesnici?
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Ja mam rotaciu na myske nastavenu a vyhovuje mi to, kazdemu inak
Medzerou raketky, a shiftom ak mam ALTW (teda strielam hellfire raketu).