Gudas napísal:Vďaka za rady.
Priznám sa, ja som tiež hlavne za Civic
Uvidím čo bude dostupné, ešte dačo pošetrím asi, počkám. Hlavne ma láka ten motor, resp. jeho spoľahlivosť. Pozeral som kopa francúzov, talianov, ale to je tak jak sa hovorí "francúza si každý raz kúpi...raz"
Take porovnanie by mohlo platit ak kupujes nove auto, ale ides kupovat jazdenku a tam ci francuz ci japonec dolezity je stav.
Kludne bych pozeral Fabiu 1.4, je tam vacsia sanca najst slusny kus ako u civica (civic je urcite lepsi...ale najst ho v naozaj dobrom stave bude asi ako najst ihlu v kope sena ;-)
toto nevyzera zla kupa http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=2822937 je to sice buchnute, ale pokial su chladice v poriadku, tak staci "iba" naraznik svetlo, kapota, celo, vyklepat pravy blatnik a nalakovat, co je cca 500-600 € za diely aj robotu. Ak si zozenie diely vo farbe a nebude pozerat na drobne rozdiely v odtienoch, tak to ma za 300-350. Sice to neni hatch, ale je to 4 dverove a za tu cenu... este stiahnut nejaku tu stovecku z ceny, no nekup to
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
jedna chutnucka fabia od babenky z okresu galanta vsimnite si hlavne detaily na prednom narazniku a neuveritelne mnozstvo chromovych doplnkov... aby sa nam slecna nenudila, do interieru si zadovazila seberovnu spolocnicku, pre istotu rovno pod celne sklo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
aerodynamika, zoran... prestudovat aj ked hore je o cosi ucinnejsie, ale funguje rovnako (teda samozrejme zalezi od daneho typu, niektore su fakt len na okrasu )
hej, to horne funguje tak, ze vytvara za autom podtlak a znizuje maximalnu rychlost o 30 km/h inak ma neuveritelne fascinuje ta plastova rura, co ide spod prednej masky do sania, tusim si aj ja vyrobim nieco podobne
Edit: hoši mrknite na toto a schvalne stopnite 0 - 100 km/h, viac hlav viac výsledkov ide mi len o to či je to vážne Xedos 6 s motorom KLZE normal Xedos ma 0-100 km/h za 9 sec.
jj je to 7 sekund K tej fabii, u nas v PB chodi podobne vytuzena fiat brava... sa cudujem, ze s tym chodi aj na wapky, kde ho stretavam casto, a mu tie chromove pi...blbosti neusklbe