Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
vy ste inac aky dobre ked viete vycitat z obrazku z coho to je... aj keby to je plastove, dalsie alternativa je uz len gameexpres ktory nedavaju nic. takze radsej nieco za tie istie peniaze ako nic
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
tak zadarmo co by si chcel, ale z plastu pochybujem ze bude mozno iba rucka kvalitne noziky od popredneho americkeho vyrobcu kershaw su v cene okolo 90€ sam mam BLUR a to je ina kava ale lepsie nieco ako nic...
toto bude take skorej do policky ale mozno s nim aj nieco odrezes
ja sa tomu celkom tesim ze ho dostanem
toto bude take skorej do policky ale mozno s nim aj nieco odrezes
ja sa tomu celkom tesim ze ho dostanem
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Tak ja som to objednával už dávnejšie, tak snáď to dostanem Ale veru aj mne taký mail prišiel a ani som nevedel
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Aku rozsiahlu debatu stvoril ten maly nozicek
Ale rozhodne je pekny skoda ze ja som predobjednal v gameexpresse
// http://www.battlefield-3.cz/rozhovor-di ... im-vydani/
Odporucam vam aby ste si to precitali je to celkom zaujimavy clanok a hlavne pre tie ufnukane deti co tu len stale nadavali na Betu
Ale rozhodne je pekny skoda ze ja som predobjednal v gameexpresse
// http://www.battlefield-3.cz/rozhovor-di ... im-vydani/
Odporucam vam aby ste si to precitali je to celkom zaujimavy clanok a hlavne pre tie ufnukane deti co tu len stale nadavali na Betu
ja doteraz nemôžem pochopiť, ako niekto dokáže nadávať na BETA verziu hry Asi nikdy nič také nevidel a nechápe, kam to speje
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
za si môže samo DICEDoGy13 napísal:ja doteraz nemôžem pochopiť, ako niekto dokáže nadávať na BETA verziu hry Asi nikdy nič také nevidel a nechápe, kam to speje
s pozdravom, crux.
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Ako ja som sa len smial keď ľudia písali "Vďaka bohu že to dali zadarmo, sú tam len dve mapy a málo zbraní ušetril som 50e" takýto mi v tej hre nebudú ani chýbať sú tak trošku ........DoGy13 napísal:ja doteraz nemôžem pochopiť, ako niekto dokáže nadávať na BETA verziu hry Asi nikdy nič také nevidel a nechápe, kam to speje
crux2005 napísal:za si môže samo DICEDoGy13 napísal:ja doteraz nemôžem pochopiť, ako niekto dokáže nadávať na BETA verziu hry Asi nikdy nič také nevidel a nechápe, kam to speje
DICE nespravilo ziadnu chybu.... To len vy nechapete co znamena BETA VERZIA
ále hlapci, nehádajte! proste niekomu sa beta pozdáva byť OK, niekomu skôr ako alpha. mne tiež bohužiaľ
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
omg uz to tu pre bohe nepreberajte. skoncilo to, tak dajde s tym uz pokoj
tak tak ved uz je tu toho vela o bete, uz len tisko cakajme na final uz len cca 13 noci sa naspinkame a je to tu
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN