Ja nerád hovorím o politike takto verejne, keďže sa to môže v budúcnosti vypomstiť, ALE
práve počúvam správy v rádiu...a čože sa nedozvedám? Nuž len to, že to všetko krásne do seba zapadá, a TEDA:
1) Podozrivo bleskovo sa dohodli SDKÚ a SMER - to nie je náhoda, kto si myslí, že to stihli za ten jeden deň, a ešte takto "lacno" pre SDKÚ...podľa mňa je to
dosť naivné.
2) Podľa mňa budú po voľbách 2 najpravdepodobnejšie alternatívy: vláda SMER+SDKÚ/KDH, alebo SMER sólo.
3) Podľa môjho názoru to bolo celé už dohodnuté a začali sa masírovať mozgy, že môže za to len SAS - čo je bullshit a poriadny.
4) Je veľmi zaujímavé, že sa už vlastne podelili rezorty SAS - hospodárstvo(Mikloš), obrana(Dzurinda), práce soc. vecí a rodiny(Uhliarik)...tie ostatné sú nepodstatné + predseda parlamentu(Hrušovský). Skúste sa nad tým rozložením zamyslieť...a poriadne...ako toto je podla mňa nad slnko jasnejšie
//dodatok: Nikto nechce hovoriť o povolebnej spolupráci, nikoho nevylučuje...
5) Kumulovanie dlhov nič nerieši, odpisovanie dlhov je banditizmus na veriteľoch(keby vám niekto dlhoval, hrnuli by ste sa do toho?), euroval bol a
je proti smerniciam EÚ, jeho dnešné prijatie bolo jednoznačne protiústavné,... . Ak si tu ešte niekto spomína na hlasovanie o Lisabonskej zmluve, a spomína dobre, tak to veľmi o demokracii nebolo a toto bolo ešte menej, to jednoducho musíte vidieť
6) Viem že sme závislí od Nemeckej ekonomiky a to dosť, ALE ako som hovoril, mozaika sa vyskladala - správy sú toho dôkazom - "Nemecko možno upadne do recesie" a ja vám hovorím, že euroval na tom nič nezmení.
7) Nie som euroskeptik, EÚ ako taká je dobrá vec, ale nie to, čo sa z nej už posledné 2-3 roky vyrába. Takisto som nevolil SAS(pravdepodobne ani nebudem), ale myslím si, že tentoraz mali pravdu - čo sa aj onedlho preukáže.
Dlh sa nikdy neriešil novým dlhom, kto verí tým múdrym politickým "ekonómom", je z dlhodobého hľadiska na špatnej ceste. Koniec-koncov, čo spôsobilo rušenie starého dlhu novým nám vie povedať história sama. Vždy to skončilo buď platobnou neschopnosťou - veriteľ si môže..., vojnou, alebo "väčšou mierou tyranie".
A inak tomu nebude ani dnes