Aký antiperspirant si vybrať ?
Aký antiperspirant si vybrať ?
Zdravím.
Poraďte mi prosím dobrý antiperspirant s príjemnou vôňou a po ktorom sa budem čo najmenej potiť. Chcel by som počuť Vaše osobné skúsenosti s nimi.
...Ja už asi rok používam tuhý antiperspirant značky Fa, (už mi dochádza). Vôňu má dobrú, dobre sa nanáša, ale potím sa aj tak. Chvíľu som používal aj polotuhý antiperspirant NIVEA, ale ten ma strašne svrbel pod pazuchami aj oblečenie bolo od neho biele.
Takže nechám si od Vás poradiť. Nepreferujem antiperspiranty gélové a v spreji.
Poraďte mi prosím dobrý antiperspirant s príjemnou vôňou a po ktorom sa budem čo najmenej potiť. Chcel by som počuť Vaše osobné skúsenosti s nimi.
...Ja už asi rok používam tuhý antiperspirant značky Fa, (už mi dochádza). Vôňu má dobrú, dobre sa nanáša, ale potím sa aj tak. Chvíľu som používal aj polotuhý antiperspirant NIVEA, ale ten ma strašne svrbel pod pazuchami aj oblečenie bolo od neho biele.
Takže nechám si od Vás poradiť. Nepreferujem antiperspiranty gélové a v spreji.
Re: Aký antiperspirant si vybrať ?
jedine tuhy Old spice, ten je naj. pouzivam roky rokuce uz
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
jednoznacne odl spice tie nove, kilimanjaro aj pekne vonaju
Všimol som si, že viacerý chválite ten Old Spice.
V akej forme je najlepší ? V spreji, tuhý, alebo gélový ? ...Gélový by som veľmi nechcel, lebo potom sa cítim akýsi "mokrý".
V akej forme je najlepší ? V spreji, tuhý, alebo gélový ? ...Gélový by som veľmi nechcel, lebo potom sa cítim akýsi "mokrý".
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
sprej zanechava tusim biele ako ta nivea(ale nie som si isty) , old spice su modre a biele. tie modre su velmi fajn a nefarbia ale tie biele farbia
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hmm, no, to ked sa nechces potit, tak sa musis ale do toho antiperspirantu namocit
ja pouzivam deodorant axe twist povacsinou. Vona vhodna najma na leto, ale da sa pouzivat aj cely rok...v zime sa nepotim skoro vobec a v lete sa potim tak ci onak a nielen v podpazusi, takze tak...
ja pouzivam deodorant axe twist povacsinou. Vona vhodna najma na leto, ale da sa pouzivat aj cely rok...v zime sa nepotim skoro vobec a v lete sa potim tak ci onak a nielen v podpazusi, takze tak...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Old Spice kilimanjaro je tá spravna voľba alebo ešte používam Adidas 3action .. ten je tiež v pohode dokonca aj keď celý deň chodím v mikine a bunde, v škole dám dole bundu a v jedej učebni sa potím a v druhej mrznem
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
taktiez odl spice tuhy, ten modry nie biely
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
tatkiez olda z pi@e, ale po cca 3 rokoch ma caka zmena ... niezeby nespokojnost, ale jak sa vravi, treba skusit ...
ale uz si nepamatam na co, mam to tam na policke v "ToDo" liste ... ale este som nedofinishoval projekt OldSpice...
ale uz si nepamatam na co, mam to tam na policke v "ToDo" liste ... ale este som nedofinishoval projekt OldSpice...
lava, prava, lava, prava ...
- vavrapeter
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 22:15
ja mam kilimandzaro od oldspajs, je oukej tuhy modry
Spoiler: ukázať
klasicky old spice - tusim white water ci take daco- je skutocne kvalitka a ani nestoji vela plus, co mne moc vyhovuje, nema prenikavu ani agresivnu vonu.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
mam ten isty a praveze sa mi zda byt ta vona dost agresivna a prenikava, ale to je vec vkusu
hej vec vkusu kazdopadne zalezi aj od PH pokozky atd... na mne je citit velmi slabo, no chrani dobre:)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Broslow smrad preráža silnú vôňu Old Spice (je to chudák).
//Edit mod: Aby si za napadanie moderatora nedostal BAN tak na mesiac +
//Edit mod: Aby si za napadanie moderatora nedostal BAN tak na mesiac +
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !