Battlefield 3
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield 3
nespoliehal by som sa na to, ze to, co nam ukazuju je super bombovo vyladena verzia...finalna tiez bude mat este kopec bugov...si akoze myslis, ze za mesiac alebo kolko stihnu opravit vsetko, co bolo v bete objavene, a ze to opravia tak, ze sa to v specifickom pripade nestane? LOL. Nehovorim o features...FEATURES! co budu mozno doimplementovane az po vydani.
Hral som uz veru viacero betatestov a beta BF3ky bola extremne odflaknuta. Tot to slubovane, ze PC verzia ma pre nich specialny vyznam...
Taka ta poriadna beta este len pride, ked vydaju plnu hru. Dnes sa nehladi tolko na kvalitu. Dnes hry nepredava kvalita. Dnes hry predava marketing, pekna grafika, kopec dalsich <>in a im je jedno, ci to vydaju zabugovane alebo nie. To proste casom nejako dolepia este dokopy....ale hlavne, ze sa stihnu Vianoce alebo co a ze to vyjde podla rozpoctu ako-tak, a teda bude profit.
Hral som uz veru viacero betatestov a beta BF3ky bola extremne odflaknuta. Tot to slubovane, ze PC verzia ma pre nich specialny vyznam...
Taka ta poriadna beta este len pride, ked vydaju plnu hru. Dnes sa nehladi tolko na kvalitu. Dnes hry nepredava kvalita. Dnes hry predava marketing, pekna grafika, kopec dalsich <>in a im je jedno, ci to vydaju zabugovane alebo nie. To proste casom nejako dolepia este dokopy....ale hlavne, ze sa stihnu Vianoce alebo co a ze to vyjde podla rozpoctu ako-tak, a teda bude profit.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
http://www.battlefield-3.cz/rozhovor-di ... im-vydani/
Nech sa páči... To co sme hrali ako uz bolo spominane bola starsia verzia hry pretoze viac ako mesiac trva spracovanie aby sa mohla vydat beta...
Precitajte si to vsetci co tomu nechapete...
A ako ja nehovorim ze ta hra vyjde dokonala ale bude brutalna.
Nech sa páči... To co sme hrali ako uz bolo spominane bola starsia verzia hry pretoze viac ako mesiac trva spracovanie aby sa mohla vydat beta...
Celkom pecka tesim sa aj na SP, aspon davnejsie som sa docital ze SP tvorili spolu s profesionalnymi vojakmi a ze mame cakat ozajstnu atmosferu vojny (vo virtualite samozrejme - to len aby ste ma nechytali za slovicka ako podaktory...)
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
toto tu uz bolo par stran dozaduDazar napísal:http://www.battlefield-3.cz/rozhovor-di ... im-vydani/
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- Assassin
- Používateľ
presne tak to je!M1ch4l napísal:nespoliehal by som sa na to, ze to, co nam ukazuju je super bombovo vyladena verzia...finalna tiez bude mat este kopec bugov...si akoze myslis, ze za mesiac alebo kolko stihnu opravit vsetko, co bolo v bete objavene, a ze to opravia tak, ze sa to v specifickom pripade nestane? LOL. Nehovorim o features...FEATURES! co budu mozno doimplementovane az po vydani.
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
tie videa su mega failDazar napísal:
Celkom pecka tesim sa aj na SP, aspon davnejsie som sa docital ze SP tvorili spolu s profesionalnymi vojakmi a ze mame cakat ozajstnu atmosferu vojny (vo virtualite samozrejme - to len aby ste ma nechytali za slovicka ako podaktory...)
pozri si fan videa na COD, presnejšie na MW sériu, až potom uvidíš čo je PECKA !
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
lenze toto nie je fan videa. a toto je fakt mega trapne
co konkretne je na tom tak mega trapne?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
nechapem podstatu k comu to je? pozera to niekto?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ja nie
- Assassin
- Používateľ
nahodou celkom fajn videjka, chcel by som videt keba kebyze ta tam postavia potom by si bol mega trapny ty
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ja by som sa tam urcite nepostavil, to viem co myslis? preco to robis? pre prachy...Assassin napísal:nahodou celkom fajn videjka, chcel by som videt keba kebyze ta tam postavia potom by si bol mega trapny ty
- Assassin
- Používateľ
niekomu sa pacia niekomu nie taky je zivot, zmierit sa s tym je tazke 100 ludi 100 chuti
heh hulo92 ty vies najlepsie asi co neni dneska o peniazoch....
heh hulo92 ty vies najlepsie asi co neni dneska o peniazoch....
Ako som davnejsie tu pisal...Battlefield 3 pre PC dostane možnosť len jednej postavy pre multiplayer http://bf3blog.com/2011/10/still-only-o ... n-account/ . Hráči na konzolách si môžu vytvárať ďalšie postavy pouźitím iného konta. Tomu sa hovori ze PC je ich primarna platforma Ak si chcete zmenit meno svojho soldiera(EA ID) skuste pisat na EA live support pokial vam to nezmenia alebo pomocou Scrabble Free http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... -name.html