Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
asi tam je len papierik s kodom na download...
pravo cd keys a v lavo DVD
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
http://www.egmnow.com/articles/news/bat ... base-jump/
One of the multiplayer maps in Battlefield 3 is starting with a mammoth 500 meter base jump right into the heart of battle
One of the multiplayer maps in Battlefield 3 is starting with a mammoth 500 meter base jump right into the heart of battle
^ to sa mi velmi paci
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
zmente si svoje Origin ID
http://www.battlefield-3.cz/zmente-si-svoje-origin-id/
funguje,vyskusane cez tu tretiu moznost,cez windows-pre istotu hned zmenene heslo
http://www.battlefield-3.cz/zmente-si-svoje-origin-id/
funguje,vyskusane cez tu tretiu moznost,cez windows-pre istotu hned zmenene heslo
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Strasne sa smjeme na ludoch ako bohuju ze im to ich draha grafika nepotiahne na Ultra...
Keby tam bol top High s rovnakou kvalitou nikdo by necekol
Keby tam bol top High s rovnakou kvalitou nikdo by necekol
Podla toho kto ako bere drahu grafiku ja som si kupil GTX580 a to je pre mna uz drahe ale vsetko ide na ultra a kamaratovi to ide na ultra aj s GTX570 cize to je uz celkom fajn optimalizovane
A inak ako citam to s tou zmenou nicku. Neviem preco ale ja som po instalaci Originu a prvom spusteni dostal priamo v Origine moznost zmenu mena aj som si ho zmenil a mam to tak aj v hre to nedostal kazdy?
A inak ako citam to s tou zmenou nicku. Neviem preco ale ja som po instalaci Originu a prvom spusteni dostal priamo v Origine moznost zmenu mena aj som si ho zmenil a mam to tak aj v hre to nedostal kazdy?
nebodaj už hráš finálnu verziu BF3, či ako to mám chápať?
Okrem toho zamrzol u mňa pri prvom spustení. Ak sa ale dobre pamätám, tak možnosť zmeny nicku som nemal.
Pokiaľ viem, tak nie. Asi si inštaloval Origin pomerne dávno, keď to ešte dovoľoval.Dazar napísal:A inak ako citam to s tou zmenou nicku. Neviem preco ale ja som po instalaci Originu a prvom spusteni dostal priamo v Origine moznost zmenu mena aj som si ho zmenil a mam to tak aj v hre to nedostal kazdy?
Okrem toho zamrzol u mňa pri prvom spustení. Ak sa ale dobre pamätám, tak možnosť zmeny nicku som nemal.
s pozdravom, crux.
Nie myslel som to na Betu, ale Dice prehlasilo ze vo finalnej verzi ma byt optimalizacia este lepsia a FPS ma byt stabilnejšie
Ja som si instaloval Origin len ako vysla Beta BF3... Ale prisaham ze som mal tu moznost zmeny fakt neklamem... Moze to byt preto ze nikdy pred tym som nemal Origin?
Ja som si instaloval Origin len ako vysla Beta BF3... Ale prisaham ze som mal tu moznost zmeny fakt neklamem... Moze to byt preto ze nikdy pred tym som nemal Origin?
blbosť. ja som tiež cca. 2-3 dni po spustení bety nahodil origin a narvalo mi to nasilu nick v hre.
namiesto medzery mi to dalo podj*ebníček, čo ma naštvalo. mohlo to vyhodiť správu, nech si to zmením,
lebo môj nick nie je kompatibilný s novou databázou a bla bla. neviem, kedy sa EA naučí robiť a zmýšľať v týchto veciach?
btw, žiadnu možnosť zmeny nicku, resp. origin ID, som nemal a to som tiež inštaloval origin do PC 1.krát
namiesto medzery mi to dalo podj*ebníček, čo ma naštvalo. mohlo to vyhodiť správu, nech si to zmením,
lebo môj nick nie je kompatibilný s novou databázou a bla bla. neviem, kedy sa EA naučí robiť a zmýšľať v týchto veciach?
btw, žiadnu možnosť zmeny nicku, resp. origin ID, som nemal a to som tiež inštaloval origin do PC 1.krát
Mne origin na zaciatku povolil zmenu EA ID. Kto mal ale preboha vediet ze presne takto sa bude volat moja postava v hre? Bolo to este pred spustenim alpha verzie... nechal som to tak, potom som si EA ID, teda aj nick mojej postavy zmenil na EA live chate asi na 5. pokus, kedze 4 predchadazjuci sa odvolavali na nejake podmienky EA ze sa to neda zmenit.
Tak teda ja sa nehadam. Viem len ze ja som si ho zmenil po instalacii z andrej845 na Godar845
Tak na to som zvedavyhulo92 napísal:http://www.egmnow.com/articles/news/bat ... base-jump/
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Asi týždeň pred spustením bety som inštaloval Origin a tiež mi to povolilo zmenu ID..
Len take jednoduche lietanie, ale kedze nikto nemal stinger tak to bolo celkom dlhe lietanie
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver