Ešte som neprezúval, ale čoskoro budem lebo v noci keď jazdím tak cítim že trakcia je v prdeli a nie na cesteicefire napísal:Tak dnes som si zohnal nabehy a nakoniec nie je problem v ramene, ale v 12 Eurovom cape riadenia. Posahani slepi mechanici Aby si clovek robil vsetko sam.
BTW dnes som prezul pneu, ako ste na tom vy?
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
.
oktavka prezuta,na mitsu cakam na pneu ale ruez hned prezujem
Spoiler: ukázať
Včera som šiel od SC a bola tam rozdrbaná policajná Fabia RS (nový špeciál na zakázku), bola tam aj topánka atď, takže naši pretekári niekoho zrazili, mám aj foto, upnem keď budem pri PC
.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
bolo vcera v správach
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
kamos mi vcera posielal fotku tej fabie, zevraj zostrelili nejakejo chodcaSnake napísal:Včera som šiel od SC a bola tam rozdrbaná policajná Fabia RS (nový špeciál na zakázku), bola tam aj topánka atď, takže naši pretekári niekoho zrazili, mám aj foto, upnem keď budem pri PC
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dostali nove auto a hrali sa na cavov hajzli urcite...
Steam: michalsveto
Ako sorry ale co chcu vycislovat skody? OMG ved zepalil chodca a idu vycislovat skody? Keby to spravi bezny obcan, okamzite pride o vodicak, a nik sa ho nepyta, ci mu tam vbehol a ci nie...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ako poriadne umyt auto...
chcel by som mat tolko prachov aby som si toto mohol robit s autom a bolo mi to totalne jedno
Tiež si kladiem tú istú otázku. Pre väčšinu takýchto prachatých debilov je auto módny doplnok.
.
nepochopil si...kazde auto co sme mali, ked som nasiel nejaky skrabanec tak som bol z toho mimo atd, teraz kebyze sa stane nieco mitsu tak snad odpadnem...cize tym som myslel ze ak by som mal tolko prachov aby som mohol robit hento s mega drahym autom tak taketo drobnosti by neboli "koniec" sveta pre mnaicefire napísal:A bol by si potom akoze stastny?
uz chapes?