Zdravim,
mam doma netbook ASUS EEEPC1001PXD.
Je to model s bluetoothom a doteraz aj vsetko slapalo ako ma.
Dnes vsak pri pokuse o zapnutie BT (klasicky cez stlacenim fn+2) sa nic neudialo. Dovtedy sa tak dalo prepinat medzi rezimami wifi on/off a bt on/off. Teraz sa vsak akoby nic nedeje (nezobrazi sa ani info okienko). Avsak wifi sa tym da stale zapnut/vypnut.
Tak som to teda skusal cez centrum sieti>zmenit nadstavenie adaptera, ale na moje prekvapenie tam ikonka s bluetoothom nebola... Dokonca ani v device managerovi(spravca zariadeni) o BT nie je ani zmienka (v sietovych adapteroch).
Skusal som uz aj stiahnut driver z avast.com, ale instalacia neprebehne, lebo nenajde ziadne zariadenie BT. (tusim to tam vypisalo.)
Tak ma uz len napada ze by sa to teda natvrdo pokazilo... Uvazujem spravne, alebo niekto viete o niecom, co by mi pomohlo ?
Za pomoc vopred dakujem
A este OS je Win7 starter.
ASUS BT, kde je problem ?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: ASUS BT, kde je problem ?
skor si si nejako zrusil soft pre podporu klavesovych skratiek. ked mas cez klaves.skratku vypnute BT, vacsinou sa vobec neukaze v devmgr, takze najskor pozri, ci ti bezi ten soft /ine klavesove skratky ukazuju nieco na obrazovke?/
Spoiler: ukázať
Re: ASUS BT, kde je problem ?
No skusal som cez msconfig pozapinat vsetko co bolo v boote aj v service-och a nic mi to nepomohlo, mozno keby viem ako sa ten soft vola, ale to netusim
A hlavne by asi niekde v ms config bol ci nie ? Alebo ako to najdem, zistim inak ?
Ja som len taky uzivatel co vie citat a rozmyslat, takze nejak detailne do toho nevidim.
A hlavne by asi niekde v ms config bol ci nie ? Alebo ako to najdem, zistim inak ?
Ja som len taky uzivatel co vie citat a rozmyslat, takze nejak detailne do toho nevidim.