Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
quicky nieco mi nesedi....mne ked namerali na okreske 154 tak mi z fleku dali pokutu 300 eucok a nechali mi vodicak...bud si natrafil na debilka alebo si im moc nakladal .....
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
za stofku na okreske ma ani nezastavili.
Zajtra TK/EK, som zvedavý
Zajtra TK/EK, som zvedavý
.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Snake, mi nehovor ze si nechas oktavku vytacat?
Priznaj farbu ze vsetko nebude koser.
Priznaj farbu ze vsetko nebude koser.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Ja Vam poviem ako to urcite bolo... Tu vsetci mate reci ako "nalozite" policajtom a ze co vsetko si nemozu dovolit... a tak zmagoreny tunajsimi silnymi recami to skusil a nevyslo Na 100%.koco11 napísal:quicky nieco mi nesedi....mne ked namerali na okreske 154 tak mi z fleku dali pokutu 300 eucok a nechali mi vodicak...bud si natrafil na debilka alebo si im moc nakladal .....
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
presne tak...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
bohuzial asi zdielam panasonicov nazor
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
panasonic650 napísal:Ja Vam poviem ako to urcite bolo... Tu vsetci mate reci ako "nalozite" policajtom a ze co vsetko si nemozu dovolit... a tak zmagoreny tunajsimi silnymi recami to skusil a nevyslo Na 100%.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
a ja ti poviem ako to urcite nebolo...silnymi recami? prepac nemam 5rokov a viem ako sa ma jednat s ludmi,takze podobne reci si mozes odlozit do suflika pre niekoho ineho...
povedal som im,ze viem,ze som siel rychlejsie,tak isto ,ze som si neuvedomil,ze asi na tom useku pri odbocne bolo spomalenie, a aj preco som nezastavil...
ked stretnes dvoch chudakov co si musia plackou nieco dokazovat je to smutna realita slovenskej policie a nic viac...teda aby som to upresnil vodicak mi zadrzali do casu vyplatenia pokuty,kedze 100-120e na mieste im bolo malo museli mi dat 200e +zadrzat,retardi.smutne ,ze sa s ludmi neda aj inak,potom sa cuduju ,ze ich kazdy nenavidi za to ich spravanie-po meste si nedovolim chodit rychlo,keby tam niekoho ohrozujem tak nic nepoviem,ale na okreske darmo to vravim ale tak isto su ludia a obcas sa ponahlaju,bola to moja prva pokuta za rychlost,tak myslim,ze trosku zhovievavi byt mohli.
povedal som im,ze viem,ze som siel rychlejsie,tak isto ,ze som si neuvedomil,ze asi na tom useku pri odbocne bolo spomalenie, a aj preco som nezastavil...
ked stretnes dvoch chudakov co si musia plackou nieco dokazovat je to smutna realita slovenskej policie a nic viac...teda aby som to upresnil vodicak mi zadrzali do casu vyplatenia pokuty,kedze 100-120e na mieste im bolo malo museli mi dat 200e +zadrzat,retardi.smutne ,ze sa s ludmi neda aj inak,potom sa cuduju ,ze ich kazdy nenavidi za to ich spravanie-po meste si nedovolim chodit rychlo,keby tam niekoho ohrozujem tak nic nepoviem,ale na okreske darmo to vravim ale tak isto su ludia a obcas sa ponahlaju,bola to moja prva pokuta za rychlost,tak myslim,ze trosku zhovievavi byt mohli.
no ked vidim tvoje auto v podpise, tak podla mna to tiez prispelo k ich spravaniu...
no uz to vsetko vysvetluje.....ak si teda na 60tke siel 100 tak si mal podla sadzobnika dostat 150-200 eur....cize policajti robili tak ako maju nakazane....nezastavam sa ich len si sa zle vyjadril ze ti zobrali vodicak ...to mi nesedelo..quicky napísal:...
a neboj budu aj horsie pokuty ako 200 eur
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no, toto uplne meni situaciu
cize vyzera to tak ze konali vramci svojich pravomoci...
cize vyzera to tak ze konali vramci svojich pravomoci...
Steam: michalsveto
Oni vzdy jednaju podla svojich pravomoci (odmyslime si teraz vynimky). Ked meraju 50 hned pri tabuli obce, ked ti chcu stoj co stoj najst nejaku chybicku na aute... Ide o ten pristup, ak ta na prazdnej rovnej ceste idu ***** za to, ze si isiel 95 a ne 90, ked pojdes popri zabudnutej 60tke po robosoch 90, aj ked tam uz davno nikto nepracuje alebo ked sa postavia na nasu slavnu D1 a idu ti poobede v najvacsej spicke merat rozostupy medzi autami.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ked dobre viem, sadzobnik nie je zakon, je to iba orientacna tabulka pre nich
mohli to riesit podla seba, je to o pristupe ako pise Papek
okrem hrubeho porusenia (napr. alkohol), t.j. nemoze napisat do svojej zapisnice, 2promile = 20Eur, vtedy musi zobrat vodicak
mohli to riesit podla seba, je to o pristupe ako pise Papek
okrem hrubeho porusenia (napr. alkohol), t.j. nemoze napisat do svojej zapisnice, 2promile = 20Eur, vtedy musi zobrat vodicak
zial uz to nieje tak ze maju rozsah...uz je to povedane ze pri prekroceni o tolko taka pokuta...mbc napísal:ked dobre viem, sadzobnik nie je zakon, je to iba orientacna tabulka pre nich