Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ten sadzobník je stále orientačný, naštuduj si zákony koco.
.
pani, dnes som u nas pred firmou videl mutanta toyoty prius a hondy civic, to je ten ospevovany civic novej rady?
to moze byt vselico, insight, city, civic ... mal si spravit fotku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
takato imho: http://zavolantom.autozor.sk/wp-content ... pic112.jpg
nelubi sa mi, taky hybrid...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
áno, je to nový sivik
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
ja to auto potrebujem vidiet nazivo, lebo takto z fotiek sa mi tiez nepaci
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
to je hnus velebnosti ...beardie napísal:takato imho: http://zavolantom.autozor.sk/wp-content ... pic112.jpg
lava, prava, lava, prava ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
v auto popise sice mam ,ale bol som na matkinom aute mits outlander 2011rocnik. to je uplne fuk,bohuzial ,zevraj ta 60ka je tam na useku asi 200metrov ,mimo obce kde par km hore dole neni ani nohy ani moznost chodcov.
co uz asi chceli byt hned zrana drsni a pokazit niekomu den
co uz asi chceli byt hned zrana drsni a pokazit niekomu den
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ak nemas na pokuty, tak jazdi normalne a nestazuj sa. Trosku nechapem, na co ich tu buzerujes, ked si to bol ty, kto tie predpisy porusil Mna uz xy krat zastavili a maximalnu pokutu 15 Euro som dostal za prepadnutu STK (aj to bolo az mesiac a nieco, zabudol som na nu), inak nikdy nic.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
otec jazdi vyse 30 rokov a nemal pokutu este
a to ako malokedy dodrzuje MPR, ale neprekracuje o moc, a hlavne dodrziava docasne znacky a podobne chujoviny vecsinou..
a to ako malokedy dodrzuje MPR, ale neprekracuje o moc, a hlavne dodrziava docasne znacky a podobne chujoviny vecsinou..
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
prepadnutu stk mesiac a nieco na tom vraku mozes byt este velice rad... hovorim presne o tom pristupe "ludskom" co tebe mohli zhabat papiere a nie 15eur,tak ako ja som mohol dostat menej na mieste ked som bol slusny a priznal som si chybu,tak ako ich robi kazdy z nas aj ked mozes byt alibista aky chces...
Čo si čakal? Krémeše? Či nebodaj aby povedal "áno pán vodič, vidíme že si priznávate chybu, bude to teda polovica"? Zabuuuudni
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
quick: ber to tak naparili ti co sa dalo. Mozno na nich zaposibolo to ze sa prevazas v novom Misaku, ty zrovnanevyzeras ze si nemas co do ust dat , tak si povedali ze ta nebudu setrit. Ano mohi ti povedat v poriadku, bude to za 100€ a nabuduce davajte vacsi pozor. Bohuzial. Ale buc rad,ja som zazil uz aj taku kontrolu ze mo policajt lezal pod autom, kontroloval mi od smeroviek, lekarnicky, rezervy, no rpsote snad vsetko. A naoniec nasiel mojho bratranca v zadu nepriputaneho. Nechcel som mu zaplatit a povedal mize ak nezaplatim zoberie mi vodicak. A ja hlupak 18 rocny som sa zlakol a zapalit 900Sk.
Takze zivot je ku/va a preto ho treba je/at.
Takze zivot je ku/va a preto ho treba je/at.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
asi jediny hellangel pochopil co som tym "chcel povedat" ...
kazdopadne odkedy slovenska policia ma nove mercedes C? bez oznaceni atd atd?
kazdopadne odkedy slovenska policia ma nove mercedes C? bez oznaceni atd atd?
cca od leta...ma aj cierne saab-y aj na tie uz treba davat pozor...quicky napísal: kazdopadne odkedy slovenska policia ma nove mercedes C? bez oznaceni atd atd?
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1