este sa chcem opytat, ci tato cena bude taka aj po tom, ako hra vyjde?
a posledna otazka: odkial stiahnem beta verziu, kedze som tuto hru videl iba na videach, rad by som si ju vyskusal tuto hru, ako mi to pocitac potiahne a tak.
DAKUJEM
A uz odtial niekto nieco kupil? lebo zatial sa neda addelementar napísal:Tu to mas http://www.gamekeys.biz/product.php?id_product=22
difference? BF berieš ako záruku kvality?hulo92 napísal:10€ by som bol ochotny dat za cod, nie za battlefield
v podstate aj ano, ktory battlefield bol zly? kazdy mal zo zaciatku problemy, ale potom...difference? BF berieš ako záruku kvality?hulo92 napísal:10€ by som bol ochotny dat za cod, nie za battlefield![]()
battlefield 3 mp beta uz nieje,sp beta nebola a nieje,ibaze mas na mysli poslednu moznost,ktora je tu tabupacho666 napísal:cruz, citat viem... myslel som, ze niekde stiahnem betu na SP a s vypnutim pripojenim si zahram. Ved teraz som stiahol BF2 betu a zahral
Presne takhulo92 napísal:v podstate aj ano, ktory battlefield bol zly? kazdy mal zo zaciatku problemy, ale potom...difference? BF berieš ako záruku kvality?hulo92 napísal:10€ by som bol ochotny dat za cod, nie za battlefield![]()