Nazdar borci.
Tento rok si chcem kúpiť nové viazanie na snowboard a našiel som dosť dobrú ponuku na nové SP viazanie čo stojí v obchode 260€, tak som našiel za 130€. Je to tento model. Máte niekto s takýmto typom viazania skúsenosti ? Ide o to, že zadná pätka sa odklápa a potom sa tam dáva priamo topánka. Trošku sa bojím, či sa to nemôže dáko za jazdi otvoriť a ja sa niekde prizabijem. Poradí niekto ?
Viazanie na snowboard
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Viazanie na snowboard
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Viazanie na snowboard
fiiiha, tak to je dobre drahe viazanie teda
To skoro tolko, co mna stal cely komplet pred par rokmi...a ze som na tom snowboardoval cisteho casu asi menej ako 100 hodin, to je uz druha vec
ponuka je podozriva kvoli polovicnej cene...este za nove... Tiez si nedali moc prace (ani vyrobca) s tym, ze by pisali, z akeho je to materialu...ale tak v takej cene ocakavam kombinaciu nejakych zliatin a uhlika...
To skoro tolko, co mna stal cely komplet pred par rokmi...a ze som na tom snowboardoval cisteho casu asi menej ako 100 hodin, to je uz druha vec
ponuka je podozriva kvoli polovicnej cene...este za nove... Tiez si nedali moc prace (ani vyrobca) s tym, ze by pisali, z akeho je to materialu...ale tak v takej cene ocakavam kombinaciu nejakych zliatin a uhlika...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Na to zabudni, carbon ide za vyššie ceny. Cena neviem prečo je taká, ale nemá to záruku, neznámi pôvod, ale za tie prachy ? Je mi to jedno.
Je to plast a hliník.
Tu je link od výrobcu : http://www.sp-united.com/bindings/team/
Značky sa nebojím, je to svetoznáma firma, mám od nich aj topánky na snowboard, skôr ten systém. Ale povedal som si, že keď je to od takej firmy a za také prachy, tak to asi zlé nebude. Zajtra to kúpim.
Je to plast a hliník.
Tu je link od výrobcu : http://www.sp-united.com/bindings/team/
Značky sa nebojím, je to svetoznáma firma, mám od nich aj topánky na snowboard, skôr ten systém. Ale povedal som si, že keď je to od takej firmy a za také prachy, tak to asi zlé nebude. Zajtra to kúpim.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hej, ja som na stranke vyrobcu bol, preto vravim, ze sa moc netrapili s popisom.
Ja mam viazanie cele z plastu (az na racne) a vydrzalo...ale to som na tom nerobil ziadne profi kusky, skor samovrazedne najazdy takze neviem.
Asi len tolko, aby si za tie prachy aj dostal to, co chces...teda aby si za ne vobec nieco dostal...mne osobne by nebolo uplne jedno pustit 130 na nieco, co vyzera tak neisto.
Ja mam viazanie cele z plastu (az na racne) a vydrzalo...ale to som na tom nerobil ziadne profi kusky, skor samovrazedne najazdy takze neviem.
Asi len tolko, aby si za tie prachy aj dostal to, co chces...teda aby si za ne vobec nieco dostal...mne osobne by nebolo uplne jedno pustit 130 na nieco, co vyzera tak neisto.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Buď dám 130€ za toto, alebo 130€ za iné, nové, ktoré logicky asi nebude také dobré, kedže reálna cena tohto je 2krát drahšia.
Teraz mám tiež celoplastové viazanie burton a som vcelku spokojný, ale kúpil som novú dosku tak beriem aj nové viazanie a starý board dám frajerke, nech sa naučí jazdiť.
Teraz mám tiež celoplastové viazanie burton a som vcelku spokojný, ale kúpil som novú dosku tak beriem aj nové viazanie a starý board dám frajerke, nech sa naučí jazdiť.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !