Všeobecná diskusia
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
neviem, mozno sa len niekto hral na fizlov
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Co je to so vsetkymi ludmi, co predavaju auta stocene, burane, so skrytymi vadami, pred rozpadnutim a co ja viem s cim? S popisom TOP STAV atd.Alebo mam iba take stastie a vsimam si, co ini nie? A to sa vyhybam bazarom, ale ako pozeram, sukromnici na tom nie su o nic lepsie.
A to som sa ani nedostal do stadia, kedy si auto necham obzriet na rampe /uz len toto u viacerych predajcov vyvolava nocne mory.
Asi sa na to vykaslem a budem hladat az na jar. Dovtedy si este uzijem Mercedesa (ten dostal mimo ineho dnes nove ramienko, kedze lave slo az dodatocne na objednavku z Nemecka ).
A to som sa ani nedostal do stadia, kedy si auto necham obzriet na rampe /uz len toto u viacerych predajcov vyvolava nocne mory.
Asi sa na to vykaslem a budem hladat az na jar. Dovtedy si este uzijem Mercedesa (ten dostal mimo ineho dnes nove ramienko, kedze lave slo az dodatocne na objednavku z Nemecka ).
Spoiler: ukázať
pozdravujem vodicku cierneho mercedesu s SPZ (ak som si dobre zapamata;) BL480..skvelo vie vytlacat ludi na dialnici...
2 behom 2min, nasledne na R1 dalsieho...mna sa pokusila zato, ze nemohla ist viac ako 130 na D1, tak mi naznacila ked bola vedla mna pohybov doprava a miernym vytlacenim co som "spravil"
nasledne cca 30s po tom vytlacila do 3 pruhu (pol auta v strednom, pol auta v pravom) jedneho starsieho pana ktory vysiel autom na ciaru laveho pruhu po tom co zafukal vietor a neudrzal auto...
na R1 taktiez zato, ze ju zbrzdil na 10sekund niekto
zobrat vodicak za ohrozvanie zivotov
2 behom 2min, nasledne na R1 dalsieho...mna sa pokusila zato, ze nemohla ist viac ako 130 na D1, tak mi naznacila ked bola vedla mna pohybov doprava a miernym vytlacenim co som "spravil"
nasledne cca 30s po tom vytlacila do 3 pruhu (pol auta v strednom, pol auta v pravom) jedneho starsieho pana ktory vysiel autom na ciaru laveho pruhu po tom co zafukal vietor a neudrzal auto...
na R1 taktiez zato, ze ju zbrzdil na 10sekund niekto
zobrat vodicak za ohrozvanie zivotov
Mal si ísť za ňou a rozbiť papulu, žena nežena. Ale hlavne že si ok.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dneska jazda na motorke,
tie nase cesty su teda fakt doje....
nehovoriac este o tom ze na trnavke je polka znaciek zarastena stromami a clovek <> vidi vecsinou, takisto do zakrut , kde sa este aj nejaky kktko obcas odparkuje...
mozem byt ale rad ze som nenatrafil na ziadneho blbca na ceste...
tie nase cesty su teda fakt doje....
nehovoriac este o tom ze na trnavke je polka znaciek zarastena stromami a clovek <> vidi vecsinou, takisto do zakrut , kde sa este aj nejaky kktko obcas odparkuje...
mozem byt ale rad ze som nenatrafil na ziadneho blbca na ceste...
Steam: michalsveto
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
MLko alebo GLko to bolo??
no konecne, som sa cudoval, ze preco som ta este nevidelhawkeye napísal:uz mam konecne SPZ, mitsu moze zacat lietat
nechcel som behat bez havarijneho, polske prenosne by lakali policajtov atd, ale dlho tu behat nebudem...mitsu sa stahuje do prahy
ani neviem, pozas alebo to je tvoja spz?:D1adad1 napísal:MLko alebo GLko to bolo??
ak hej tak ako nic v zlom ale ta baba riskovala hodne
Naposledy upravil/-a hawkeye v Pi 21. Okt, 2011, 21:56, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
snake nenavazaj sa do kruhov
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to teraz inak fakt vyznieva jak keby kazdy co ma audi bol k...., poznam dost ludi co maju audiny a su v pohode a aj zodpovedni vodici
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vobec to neni o aute,kolko debilov jazdi na vsemoznom aj nemoznom...
mna akurat serie ta prva pokuta za "Rychlost" ,citim sa jak znasilneny,poskvrneny
mna akurat serie ta prva pokuta za "Rychlost" ,citim sa jak znasilneny,poskvrneny