napriklad moj sef ... tiez ma audi ...landrower napísal:to teraz inak fakt vyznieva jak keby kazdy co ma audi bol k...., poznam dost ludi co maju audiny a su v pohode a aj zodpovedni vodici
a iba cakam, kedy dakoho sepali a pojde sediet
napriklad moj sef ... tiez ma audi ...landrower napísal:to teraz inak fakt vyznieva jak keby kazdy co ma audi bol k...., poznam dost ludi co maju audiny a su v pohode a aj zodpovedni vodici
no dnes som 1x tomu dal viac ako 3000ot..na 2jke cce 3700-4000, uprimne taha jak sproste a verim tomu ze poiahnut 6000 tak to je este nieco ine...otazka je ako jazdi natom ten tvoj kamarat,lebo ak do 3000ot tak to je fakt obycajne auto napriek 143kBlackhawk napísal:presne ten isty motor ako kamaratov brat, som zvedavy na tvoj nazor po zabehu, ci je to naozaj take troska lenivsie. Aka farba? Konecne ta budem asi moct spoznat, Lanceri moc po Seredi nejazdia.hawkeye napísal:yo lancer 1.8, 103kw-143k novucicky,zadne sportove kridlo..juj ale je pekny:-)
uz len cakam na zabeh nech to mozem troska vytocit:-)
A samozrejme zelam vela stastnych beznehodovych kilometrov.
No ja na nasej 120cine musim jazdit co to da, lebo inak nevyskrabem kopecKrutibrko napísal:ja zase nechápem absolútne, keď niekto na nejakom 15-20 ročnom zhrdzavenom črepe jazdí štýlom čo to dá a potom to nezvládne....
edit: k tomu vraku nerátam auto, o ktoré sa stará a nie to ešte športovejšie.
Ale nejaký vrak, čo si kúpi z bazáru za pár eúr, prehnité a hneď pretekár...