Stredná škola
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Re: Stredná škola
No jo, na Dopravnej v Trnave je to podobné len na fyzike spolužiak stihol schytať 6 pätiek na jednej hodine
Spoiler: ukázať
tam som chodil, raz som dostal 3 na jednej hodine ta ucitelka je uplne brutalna
na druhu stranu dost nauci:)
pozdravujte eliasa a buckovu
na druhu stranu dost nauci:)
pozdravujte eliasa a buckovu
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
to mi trosku pripomina mojho fyzikara...dal jednemu chalanovi na cviceniach z fyziky (take prakticke laboratorne prace v podmienkach slovenskej strednej skoly) asi 3 naraz
jo, inak stredna, to je nic...tam ta este vedu za rucicku...kolko casu tomu treba venovat zalezi na tom, aky mas mozog a aka narocna je skola, no netreba to podcenit...alebo treba, tak vypocitavo a primerane (zas aby si neprepadol), aspon sa naucis riesit problemy
Plati na strednej, ze ake meno si na zaciatku urobis, tak sa to s tebou bude dost slusne tahat...ale to meno si robis tak ten prvy rok, mozno aj cast druhaku, ako u koho.
jo, inak stredna, to je nic...tam ta este vedu za rucicku...kolko casu tomu treba venovat zalezi na tom, aky mas mozog a aka narocna je skola, no netreba to podcenit...alebo treba, tak vypocitavo a primerane (zas aby si neprepadol), aspon sa naucis riesit problemy
Plati na strednej, ze ake meno si na zaciatku urobis, tak sa to s tebou bude dost slusne tahat...ale to meno si robis tak ten prvy rok, mozno aj cast druhaku, ako u koho.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
jo presne... to mi pripomina ake som mal stresy pred maturitou.... ked na to spomeniem tak prechadzka rajom... teraz sa mi blizia zapoctovky a mam vacsie stresy jak pred maturitouM1ch4l napísal: jo, inak stredna, to je nic...tam ta este vedu za rucicku...kolko casu tomu treba venovat zalezi na tom, aky mas mozog a aka narocna je skola, no netreba to podcenit...alebo treba, tak vypocitavo a primerane (zas aby si neprepadol), aspon sa naucis riesit problemy
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
CHodim na GJH do BA a pohodicka
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Ja som v 2. ročníku v Považskej Bystrici na SOŠ strojnícka, odbor Mechanik počítačových sietí a myslím že som si v rámci PB dobre vybral. Škola mi dá výučný list, maturitu, elektrotechnickú spôsobilosť a ešte aj zľavu na vodičák compy sú na to že sú školské dosť dobré: Athlon X2 250, 2GB RAM. Na praxi momentálne rozbíjame CRT monitory pre ktoré škola už nemá využitie, inak sa hrabeme v PC, alebo pájkujeme na plošáky atď. Ak sa niekto rozhoduje a bavia ho PC, tak môžem odporučiť.
Naposledy upravil/-a Courage_SK v So 22. Okt, 2011, 14:21, upravené celkom 1 krát.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
pracu s pc v takom meritku zvladne aj samouk ktory ma 13 rokov a ziadnu skolu. Elektrotechnicka stredna je super vec, no mali by pritvrdit na matike a fyz, inak je na vyske kua problem...
Skola ti neda nic, ak sa o to nebudes zaujimat aj mimo nu. To neplati jedine v pripade, ze mate fakt kvalitneho ucitela, co je skor vynimka ako pravidlo hlavne na SŠ. Ako vazim si starych ludi, ale niektore vypatlane hlavy tam uz nejaky ten rok nemaju co hladat..
Nastastie na vyske stretavam tak z 90% skvelych ucitelov s normalny pristupom. aj kvoli tomu som si vybral FEI, ak sa chces ucit, naucia ta take veci, o akych sa ti ani nesnivalo...
Skola ti neda nic, ak sa o to nebudes zaujimat aj mimo nu. To neplati jedine v pripade, ze mate fakt kvalitneho ucitela, co je skor vynimka ako pravidlo hlavne na SŠ. Ako vazim si starych ludi, ale niektore vypatlane hlavy tam uz nejaky ten rok nemaju co hladat..
Nastastie na vyske stretavam tak z 90% skvelych ucitelov s normalny pristupom. aj kvoli tomu som si vybral FEI, ak sa chces ucit, naucia ta take veci, o akych sa ti ani nesnivalo...
- FoxWear
- Nový používateľ
Broslo, Eliáš je môj tiedny Bučková ma učí franinu a Klimešovú najlepšie zakopať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Som nečakal, že až takSnake napísal:Jop, ja som vám vravel že uherková vás podusí
FoxWear napísal:Broslo, Eliáš je môj tiedny Bučková ma učí franinu a Klimešovú najlepšie zakopať
Pozdrav prosim eliasa a buckovu Bučkova ti da zabrat elias dobre nauci
- FoxWear
- Nový používateľ
To hej, bučkova mi už dala tiež pár pekných známok , inak eliaš išiel teraz na operáciu achylovky tak bude 2 týždne mimo.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
anakonda prid sa kuknut
http://www.gjh.sk/files/dod2011.pdf
http://www.gjh.sk/files/dod2011.pdf
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Inak ako je to s tým, keď mám 18 rokov? Keď je papier, ktorý má podpísať rodič/zákonný zástupca, môžem si to aj sám podpísať?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ano vacsinou je napisane ,ze ziak alebo pri neplnoletom zakonny zastupca
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2