Procak da urcite aj viac, ale som limtovany smiesnymi ramkami.
Testol som ich a mali ste pravdu, ramky to absolutne nezvladali. Pri 209.5Mhz nesli stabilne na 2.5 3 3 5 1Ta co je horsie nesli ani na 3 4 4 8 1T (default by SPD) pri 2.8V

Kedze Award BIOS pre MSI v najnovsej verzii 1.b nema delicku 150mhz neostava mi nic ine ako ist dole s ltd. Momentalne testujem 245*9=2205MHz co ak sa nemylim znamena pre ramky pri delicke 166 znamena cca 204MHz. Pustil som Prime95 a zaroven SuperPi 32M a uvidim ked sa vratim zo skoly (prvych par cyklov na superpi prebehlo urcite).
Ak to bude stable, tak asi skysnem na tomto nastaveni pokial nekupim nove ramky, pripadne v BIOSE 1.c co ma by mal byt vypusteny coskoro uz maju byt delicky 150, 183 atd, taq potom skusim nieco vymysliet
Btw myslite, ze mam skusat ltd hnat az po 300 a skusit delicku 133? Procak nieje z tych najlepsich :| ...tcm 55 na 256*9 som mal mal teplotu (pri Prime torture) 46st.
Co ma vacsi vplyv na vykon vyssi CPU takt s ramkami na nizsej frekvencii, alebo radsej nizsi takt ale ramky na max kolko daju? (v mojom pripade bude max pre ramky asi kolo 205)